Customer

I am very satisfied with the customer service

Past niet

De filter van de pump zelf past in the rail niet

Duidelijke Communicatie

Intake besteld die niet op stock was , -> dit was ook duidelijk gecommuniceerd voor ik mijn bestelling plaatste en er werd netjes geantwoord op mijn mails als ik om statusupdate vroeg omtrent mijn bestelling. Duidelijke communicatie is voor mij prior dan de snelste levering! Ik ben een tevreden terugkerende klant ! top !

Als prettig ervaren

Heb een flens van staal besteld die ze nergens anders hadden. Mooi op tijd aangekomen en goed kwaliteit product. Niets mis met mee.

Quality parts at competitive prices with oem fitment!

All 4 Honda provide excellent provide selection from quality brands at affordable, competitive pricing, with good oem fitment, offering good advice and vehicle compatibility filters, which makes it easier to see which parts are suitable for your model of car. Shipping of parts are usually in stock and quick delivery.

Duidelijke en makkelijke website en snelle bevestiging van bestellingen

Super service en snel geleverd

Super snelle levering! En zeer tevreden met de producten!! Super!!!

Vandaag besteld en morgen thuis geleverd, staat wel'n prijs tegenover maar toch, tof!

Super blij met mijn aerocatch hood pins. Geïnstalleerd op mijn BMW E36, wel iets moeten maken om de pinnen te bevestigen. Maar ik werk graag aan mijn auto dus geen probleem!

Niks te klagen

Goede hulp, snel antwoord op vragen en een goed aanbod.

Producten op voorraad en snel verzonden

De producten die ik nodig had waren op voorraad en goed geprijsd. Volgende werkdag waren de producten verzonden. Producten waren volgens de beschrijving

Bestel al jaren hier en nog nooit ontevreden geweest

Bestellen gaat altijd super makkelijk en als ik iets niet weet over een onderdeel bel ik even op en helpt een van de mannen me altijd heel goed, ze zijn vriendelijk en heel behulpzaam.

Alles makkelijk gevonden dat ik nodig had

bieden snel vervanging produkt

goed vervangend aanbod voor ander onderdeel

Goede service en snelle levering

Uitstekend service

Levering binnen 2 dagen en goede prijs! Top service

Grate prices and very professional

Everything for your honda needs

Acquisto da all4honda

Perché avete una vasta quantità di materiale di qualità! Ricordo molti ordini effettuati con voi, mi sono sempre trovato bene ed il materiale è arrivato sempre esatto. Grazie alla prossima!

• Ci consiglieresti? Si

superservice

Mensen denken mee en geven ontzettend goed advies. Zelden meegemaakt.

Helpend en goede service

Had van een onderdeel er perongeluk 1 van besteld en het moesten er 4 van zijn maar dat had ik niet gezien en hun attendeerde mij erop. Goede service!!

Mwah

Ik heb al veel besteld hier maar heb wel een paar slechtere ervaringen, ze doen bijna altijd hun best om het netjes op te lossen en dat word gewaardeerd, ze staan zeker voor je klaar !

Very good service

Was looking for parts for my eg that I couldemt get trew honda they had no intrest in helping sorce bits I wanted. A4H helped me out and did there best to get me everything.

Snelle levering.

Product exact als omschreven Snelle levering met track&trace, gelukkig geleverd via DHL ipv ......

Prima service?, snelle levering

Ik had het type van de auto eerst verkeerd opgegeven. En er word nestjes contact opgenomen om te overleggen.

5 Van Het Hoffstraat

Leek 9351 VH