Specialist op gebied van Honda

Goede snelle service en breder assortiment dan elders.

Mooi

Altijd goed gegaan

Goede ervaring.

Geweldige service

Zeer klantvriendelijk. Zeer behulpzaam als er iets niet in voorraad is.

Makkelijk en leuk

Het uitzoeken en vinden van een product is simpel en er is veel keuze

New favorite parts website

Amazing experience with these guys, fast email response and fast shipping. Unbeatable prices too! Matteo.

top service

bijna altijd alles op voorraad , is het niet op voorraad dan is het super snel geregeld . post verkeer altijd super geregeld , staan je goed te woord 1 woord top bedrijf

Top service!

Altijd super snelle service en uitstekende kennis over de artikelen die ze aanbieden!

Overzichtelijk

Onderdelen makkelijk te vinden op de website.

Product past niet maar word goed geholpen door klantenservice

Product past niet, heb op verschillende manieren geprobeerd te monteren maar er lijkt iets niet te kloppen. Klantenservice is zo als gewoonlijk erg behulpzaam en zijn voor me een oplossing aan het zoeken. Toch nog een goede beoordeling voor de behulpzame klantenservice.

Top bedrijf, met goede communicatie!

Ik heb voorafgaand aan mijn bestelling al contact gehad, wat vlot behandeld werd. De bestelling die ik vervolgens geplaatst heb is goed in behandeling genomen en goed aangekomen. Iets later door de Black Friday actie, maar ook daar is goed over gecommuniceerd. Bij onze bestelling zaten gratis lollies!

Duidelijke site

Aankoop verliep gemakkelijk en snel geleverd. Zeer tevreden over het product

Top dat jullie bestaan!

Ik heb nu 2 producten bij all4hondatech gekocht en ik ben super blij met het resultaat en werkt allemaal naar behoren! (Hou van de stickers)

Goede ervaring met All4honda!

Overzicht goed in webwinkel

ALLES SUPER

bestelling vlot verzonden. alles zoals beschreven. de keuze van producten is erg groot en fatsoenlij

Steeds snel antwoord op vragen.

Productos específicos fáciles de encontrar y a buen precio

Buena atención y envío rápido . Se podría mejorar la forma de pago del envío , es más cómodo pagarlo junto con el resto del pedido en una sola vez.

• ¿Nos recomendarías?

Snelle reacties net als mijn Honda Civic Type R ;-)

Eerder gebeld en gemaild. Altijd netjes ter woord gestaan met goede info.

goede service/communicatie

je wordt goed geholpen en mochten er producten niet op voorroaad zijn krijg je gelijk bericht.

Top top top

Super Service zo zou het overal moeten zijn! 10 / 10!

Mooie prijs Super snel geleverd Goed materiaal Netjes verpakt Mvg wesley Ik zou graag een poster willen ontvangen van jullie logo om in mijn werkplaats op te hangen, om reclame te maken voor jullie

alles is vlekkenloos verlopen

super, geen problemen ondervonden

Goede en snel contact met de medewerkers

Vaker onderdelen besteld altijd optijd gekregen en van goede kwaliteit.

100% goed verlopen

Snelle levering goed materiaal perfect

5 Van Het Hoffstraat

Leek 9351 VH