Topwinkel!

Eigenlijk heb ik helemaal niks te klagen over deze winkel, ze hebben super veel op voorraad ook dingen die je verder in Nederland niet kan krijgen, verzending en verwerking is vlot, ze doen wat ze beloven.

Fast with a good and excellent support

Ordered 2 Gauges. Shipment started quick. Poorly package got lost by DHL. A4H Support was very nice, so I am getting my package anyway. Fast investigation with DHL. And fast descisions in this case.

Uitstekende service

Zowel voorraad als klantenservice zijn altijd 100% !!

Snelle levering en goede service

Snelle levering en goede service

SUPER SNELLE LEVERING!!

Echt de ene dag besteld en de volgende dag in huis en het product ziet er heel erg netjes uit

Matig

Geef bij de onderdelen de levertijd aan.

Goede ervaring, snelle service

Goede ervaring met bestellen. Een site met verstand noem ik het maar:)

Goede service en alles binnen 1 week

Gelijk bij de eerste bestelling een goede klik goed uitleg goede service ik ga hier graag heen voor mijn auto onderdelen voor mijn Honda eg sedan .

Topservice !

Onderdeel besteld en zéér snel geleverd ! Goeie kwaliteit, top !

Zeer goede service!

Er werd mee gezocht achter een oplossing. Vlotte en goede communicatie. Zeker een aanrader.

Uitstekend!

De levering is altijd snel en stock is goed op voorraad. Altijd vriendelijk en beleefd!

Goede selectie artikelen en een handige website

een fijne site vooral door de selectie van je auto en type motor. Alles is goed te vinden en duidelijk vermeld. Dit is mijn go to site al het gaat om honda laat nou net zo zijn dat ik mijn droom civic heb gevonden en alles bij a4h ga bestellen. Lekker bezig dames en heren ga vooral zo door

Ruime keuze

ik ben zeer tevreden over All4Honda!!

Goeie snelle service

Spullen die je voor je auto nodig hebt is makkelijk te zoeken

Na de bestelling bericht gekregen dat niet alles voorradig was. Alternatief werd aangeboden. Dit wilde ik niet. Netjes geld terug gekregen. Andere bestelde artikelen werden verzonden. Tip: Graag online op site aangeven Dat artikelen niet op voorraad zijn.

Heel Behulpzaam

ik Ben heel Goed en Behulpzaam verder geholpen na mijn vragen over een uitlaatlijn en ect.. en ook zeer vriendelijk MVG kevin

Snelle bezorging, goede kwaliteit

Oude Honda's zijn nog steeds erg betrouwbaar en onderdelen zijn hier goed te verkrijgen en snel bezorgd.

Super service!

Ik had een filter voor mijn brandstofpomp besteld, echter bleek deze pas weer over 2 maanden leverbaar te zijn. All4Honda heeft via via toch nog binnen een aantal werkdagen een filter voor mij kunnen regelen!

enorme selectie onderdelen

Fantastische service! ;)

Perfect leveren veel onderdelen voor onze civic eg6!

top webshop!

perfect

perfect

Correct

Juiste spullen geleverd

Perfect snelle levering

Na het swappen op woensdagmiddag misten ik wat onderdelen. Online besteld en vrijdag middag 1 uur binnen Top top top

Waardeloos

Wordt steeds aangedrongen om mijn beoordeling te veranderen zonder dat er daadwerkelijk iets word opgelost Nog steeds waardeloos dus

Zeer klantvriendelijke ervaring

Ik werd goed en vriendelijk te woord gestaan met vragen omtrent product en levering! Levering was snel en volgens opgave. Mooie en duidelijke website.

5 Van Het Hoffstraat

Leek 9351 VH