Antwort des Geschäftsinhabers
Beste lezer van deze beoordeling,
het verhaal zit iets anders in elkaar dan hier boven wordt vermeld, vandaar dat wij genoodzaakt zijn om hier in het kort op te moeten reageren.
Er zijn een aantal artikelen gedurende de Black Friday sale gekocht via de shop (allemaal zeer unieke artikelen) waarbij bij één artikel, het echt niet voor die prijs geleverd kon worden, omdat de prijs in de shop een verkeerd vermelde prijs had.
Dit is netjes vooraf aangegeven, besproken met de klant en er is gekozen om het product tegen inkoopprijs aan te bieden en daarmee is de klant akkoord gegaan. toentertijd is ook netjes uitgelegd dat er geen rechten kunnen worden ontleend aan prijzen in onze shop omdat typefouten voor kunnen komen. Dat was in dit geval ook het geval. klant begreep dit en is na een goed gesprek akkoord gegaan.
Later bleek bij het bestellen van één van de unieke OEM Honda onderdelen dat deze niet meer te krijgen is in Europa, maar wel een ander vergelijkbaar OEM Honda artikelnummer in de USA. Tegen een vooraf afgesproken meerprijs is deze alsnog gefactureerd en besteld.
Helaas is dit product door Fedex in rook op gegaan (tot op heden nog niks ontvangen) en dit was een product die nu nergens meer te krijgen is, oftewel ''discontinued'' is door Honda. Anders hadden wij een nieuwe voor de klant besteld en geleverd op onze kosten. Helaas is dit niet meer mogelijk en hebben wij netjes na verzoek het geld teruggestort.
Ook dit is vooraf besproken en klant heeft aangegeven rustig te willen wachten totdat mogelijk het artikel toch nog bij Fedex boven water zou komen.
De stoelrails is een veel latere order waarbij in de fabriek een verkeerd artikel in de doos is geplaatst. Deze is netjes als retour behandeld en er wordt op dit moment gewerkt aan het opsturen van een correcte stoelrails. Dit hadden wij helaas niet kunnen voorzien, aangezien we niet elke productdoos open kunnen maken om te kijken of het goede onderdeel er in zit.
Ook dit is netjes gecommuniceerd met de klant.
De klant geeft tevens aan dat hij meer heeft betaald dan de webshop prijs, dat is NIET het geval. De klant heeft netjes de bijna 9% korting ontvangen op de order en dit kan worden aangetoond middels de orderbevestiging.
We betreuren de problemen in de 2 orders van deze klant, maar hebben altijd klaargestaan, de klant netjes geïnformeerd en we hebben nooit tegengewerkt.
Bedankt voor uw begrip.
Met vriendelijke groet,