Top bedrijf met topproducten.

Top bedrijf met topproducten.

Goede service/meedenkend

Alles netjes en snel binnen supper blij mee

Snelle service, grote voorraad, eerlijke prijzen!

Snelle service, grote voorraad, eerlijke prijzen!

Zeer prima

Ik heb meerdere malen via All4Honda besteld en altijd waren de producten goed plus optijd geleverd. Bij vertraging wordt er netjes contact met je opgenomen en wordt de situatie uitgelegd waardoor je weet hoe het ervoor staat. De gratis lollie is ook een leuke bijkomstigheid

Snel geleverd. Top

Perfect. Snel geleverd. En een loly bij de bestelling 😋

Snelle levering!

Scherpe prijs en volgende dag al binnen, top!

Goed en vriendelijk

Zeer behulpzaam en denkt met je mee

Correcte afhandeling Denkt met je mee Reageert snel

Snele levering

Go d en snel

Top bedrijf !

Snelle en goede service en een snelle chat voor hulp met vriendelijk personeel ! Kom hier nog zeker vaker terug !

Duidelijke communicatie en advies gegeven, Top goed bedrijf voor al uw honda producten.

Bestelde onderdeel super snel in huis. Product komt overeen zoals beschreven 👍

Top ervaring

Ze bellen persoonlijk als er iets niet dadelijk leverbaar Top team

Communicatie slecht, levertijd niet nageleefd.

Op voorhand de levertijd gecontroleerd via mail, zou de volgende dag geleverd worden mits op tijd besteld. Direct besteld echter had ik een tweede deeltje erbij waar een dag langer levertijd op zat wat mij niet even gemeld werd, anders hadden ze deze weg kunnen laten. Maar goed, het was dus op een woensdag besteld, ik verwachte deze donderdag uiterlijk vrijdag maar kreeg het pakket pas de week erna op de dinsdag.

Snel leveren en goede kwaliteit

Clinete Prefuente Made in PERU

Estoy muy satisfecho de comprar en All4Honda siempre rapido y seguro. Agradezco enormemente a esta empresa por siempre tener lo mas original en Honda. Muy satisfecho. Saludos desde PERU

Goede en snelle service

Goede en snelle levering van een goed maar goedkoop product

Vriendelijke klantenservice

Een vriendelijke klantenservice met een makkelijk te bedienen website. Alleen zou fijn zijn als je iets besteld dat het de volgende werkdag al binnen zou zijn. Vooral in de corona tijd want dan verveel ik me dood

Tot nu nog goed

Alleen wanneer word mijn pakket verzonden

Makkelijke website met veel aanbod, daarnaast netjes gecommuniceerd dat iets niet op voorraad was en dit product wel al verwacht werd.

Zoals verwacht Top!!

Médiocre. A déconseiller

Set de phares expédiés deux semaine après la commande. Jamais livré. All4honda travaille avec le transporteur PostNL qui est le plus médiocre de tous.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Handige site, prima service

Goede service en snelle levering

Ik had het besteld en betaald met overschrijving en het was 5 dagen na mijn bestelling in huis.

5 Van Het Hoffstraat

Leek 9351 VH