Nice service

Good products and nice service. Delivery very fast

Super alles ging soepel snel levering goed shop je spulletjes te halen

Snel en netjes geleverd

De prijs en kwaliteits verhouding is echt netjes. Plus de verpakking zag er ook goed.en degelijk uit.

Perfect!

Snelle levering ik had het met spoed nodig. Kreeg het velijk de volgende dag bezorgd. Ben er heel blij mee!

Zeer vriendelijk, behulpzaam en toegankelijk. Ruime keuze aan sportartikelen en sportkleding. Kortom, ze hebben alles op één plek. Een echte aanrader.

Snel en goed

Snel en goed.

Mooie kwaliteit snelle levering Helaas ging er iets mis waardoor alleen een gedeelte werd opgestuurd. Na snelle reactie en actie toch nog op tijd het judopak geleverd kunnen krijgen.

Prachtig

Mooie kleur, goede pasvorm en kwaliteit.

Snelle bezorging alles goed geregeld. Gewoon 5 sterren

Handschoenen

Ik heb een paar handschoenen besteld van hayabusa, zitten goed strak komt door de dubbele klittenband strapes dus geeft meer ondersteuning voor de polsen tijdens het trainen! Dus zeker een aanrader mocht wat problemen hebben met de polsen tijdens de oefeningen met slaan.

veel keus, goed geprijsd en mega snel geleverd

Ik heb een bestelling met oa kickbokshandschoenen (Fairtex) en scheenbeschermers besteld. Wat mij opviel: - Bestelling werd mega snel geleverd. - Groot assortiment met zowel bekendere als minder bekende (goedkopere) merken. - Goed geprijsd - Kwaliteit lijkt goed, moet komende tijd bij gebruik van de kickboksgear blijken.

Vlot besteld, Vlot geleverd

Vlot besteld, vlot geleverd

Meerdere slechte ervaringen

Ik heb hier meerdere malen besteld, en dat is niet altijd zonder gedoe verlopen. De service is tot nu toe altijd goed geweest om problemen op te lossen, maar helaas niet vandaag. Ik heb inmiddels al meerdere keren spullen moeten ruilen omdat ze niet degelijk waren, waaronder bandages die aan elkaar getaped binnenkwamen. Dat er een foutje wordt gemaakt, is geen enkel probleem — dat kan gebeuren. Maar het is vervelend wanneer ik deze producten aan mijn klanten verkoop en ze vervolgens aan elkaar getapet blijken te zijn. (Dat is toen overigens netjes omgeruild.) Ik sta dan gewoon voor paal, zacht uitgedrukt… Dit keer heb ik namens mijn klanten een bestelling geplaatst van een flink bedrag. Daarbij bestelde ik twee paar Black/Black handschoenen. Kort daarna werd ik gebeld met de mededeling dat er een fout was gemaakt in de voorraad en dat er nog maar één paar beschikbaar was. Vervolgens werd mij gevraagd of ik akkoord ging met één paar White/Black handschoenen als alternatief. Ik gaf aan dat dit lastig was, omdat het om de mening klanten ging en ik niet kon bepalen of ze die kleur wilden. Samen spraken we telefonisch af dat de White/Black handschoenen zouden worden meegestuurd en dat ik ze mocht terugsturen als mijn klant deze kleur niet wilde. Dit heb ik nog extra expliciet gevraagd, en opnieuw werd bevestigd dat dit geen probleem zou zijn. Toen mijn klant later aangaf de White/Black handschoenen niet te willen en liever de Black/Black te willen hebben, wilde ik de White/Black uiteraard terugsturen — precies zoals afgesproken. Tot mijn verbazing moest ik ineens zelf de verzendkosten betalen. Ik heb hierover gebeld en uitgelegd dat telefonisch duidelijk was afgesproken dat ik ze kosteloos mocht retourneren. Mij werd toen verteld dat dit eerst nagevraagd zou worden en dat ik teruggebeld zou worden, maar dat is niet gebeurd. Uiteindelijk belde ik zelf opnieuw, waarna ik te horen kreeg dat ik de verzendkosten toch zelf moest betalen. (Deze kan ik nu dus voor mijn klant bet

Geweldig product

Precies zoals het omschreven staat, goeie service en super mooi materiaal !

Cadeau voor kleinzoon, helemaal top!

De bokshandschoen tjes voor aan de binnenspiegel zijn super leuk, voor het slagen voor het rijbewijs van mijn kleinzoon. Top!

Supergoede ervaring

De levering was heel erg snel en ik werd goed op de hoogte gehouden. De bokshandschoenen die ik besteld had zijn erg mooi en kwamen goed verpakt binnen in een stevige doos. Kortom een dikke 10

Snelle levering en mooie prijs!

Bedankt!

Snel in huis

Goed verpakt en snel in huis

Goede service en snelle levering

Prima klantenservice, snel antwoord op je vraag en ook vlugge levering van product. Prima kwaliteit.

vlotte verzending en duidelijke communicatie

Heel vlotte en correcte verzending + communicatie.

Mooi product snelle levering

Ik heb 2 banden met naam besteld Ze zijn zoals ik had gehoopt, naam staat mooi op de banden en een goede kwaliteit. Ook de levertijd was sneller dan verwacht

Snel besteld en geleverd.

Goed product, snel besteld en geleverd.

De maten kloppen niet zoals beschreven staat

De maten zijn niet zoals ze beschreven zijn bokshandschoenen voor een kind van 3 jaar gekocht de handschoenen zouden tot en met 6 jaar zijn dan is er toch wel iets goed mis?

Koperslagersweg 11

1786 RA Den helder