Aanrader

Makkelijk bestellen, goede prijs-kwaliteitverhouding. Snelle levering.

Goede kwaliteit

Duurde 3 dagen om te leveren wel naar België niet Nederland dus begrijpelijk het pak zelf is zodat er beschreven stond en is van goede kwaliteit

Klantvriendelijk

Toen ik de andere (negatieve) reviews zag had ik mijn bestelling al geplaatst. Erg van geschrokken, maar gelukkig een erg positieve ervaring gehad. Had per ongeluk een verkeerde maat besteld, maar na een keer bellen was het zo opgelost en gelijk rechtgetrokken. Prima bedrijf en zeer klantvriendelijk!

Snel geleverd en bij retour snel afgehandeld!

Adequaat en snel

Goede directe communicatie en snelle afhandeling

Precies volgens beschrijving en snel geleverd.

Bestelde artikel was snel geleverd en exact volgens de online beschrijving.

Snel en h9ed gegaan

Positief

Goede bokshandschoenen voor weinig, levering supersnel

Bestelling niet voldaan naar zijn eisen

Bestelling gedaan niet volledig geleverd mail contact gezocht maar geen reactie meer gekregen daarom een slechte ervaring

Snel geleverd heel fijn. Hopelijk snel matsuru weer op voorraad.

Twijfelachtig

De service was prima. Snel besteld en snel afgeleverd! Probleem dat ik niet de product, dat ik besteld had, werkelijk ook heb ontvangen!

Goed product voor een mooie prijs

Ik heb de handschoenen pas en ben tot nu zeer tevreden

Overzichtelijke site Bestellen is makkelijk Verzending snel Verpakking prima Product tevreden mee

Voor herhaling vatbaar

Snel verstuurd, mooie aanbieding!

Verkeerde handschoenen ontvangen maar ɓehalve excuses voor het ongemak geen oplossing

Ik heb hier Hayabusa handschoenen besteld en de verkeerde kleur geleverd gekregen. Uit noodzaak kon ik niet anders dan ze uit de verpakkibg halen en 1x dragen omdat ik anders helemaal geen handschoenen zou hebben en nu weigert fightshop ze om te ruilen voor de juiste kleur. Het is niet mijn fout dat jullie een verkeerd product opsturen dus zadel mij niet met vertragingen en weigeringen tot omruilen op! Jullie hadden ook geen moeite met mijn geld aannemen tijdens de bestelling. Als dit niet op wordt gelost bestel ik + de rest van de gym helemaal nooit meer wat bij deze winkel. Groetjes

Sneller levering van mijn bestelde producten.

top geleverd

Super snelle levering, top.

Vlot geleverd

Mijn gehele bestelling kreeg ik vlot geleverd. Prima dus.

Hele fijne ervaring. Cijfer meer dan verdiend.

Omdat de gewenste puzzelmatten 1m x 1m zijn besloten de matten op te halen in Den Helder. Van tevoren wel even telefonisch contact gezocht. Ook dit was een prettig gesprek. Op de afgesproken middag werden we keurig opgevangen bij de zaak. Alleen heb ik aan de buitenkant niet kunnen ontdekken dat daar de Fightshop gevestigd is. De dame die ik telefonisch had gesproken kwam ook nog even om een hoekje kijken. Even een gezicht bij de stem. Vindt ik zelf ook altijd prettig. Dus al met al SUPER.

Fijne shop

Ik heb een judopak besteld voor mijn zoon, had hem snel in huis.

Top…!!

Karatepak voor mijn kleinzoontje gekocht. Duidelijke beschrijving van de mogelijkheden op de website. Omdat het nog afwachten is of hij het leuk gaat vinden een ‘starters’ pak gekocht voor een hele leuke prijs en ik moet het zeggen de kwaliteit van het pak is gewoon heel goed. De bezorging was zoals op de website aangegeven de andere dag. Als mijn kleinzoon doorgaat met deze sport kom ik op zeker terug bij deze webshop. Top..!!

Snel besteld en supersnel geleverd

Prima webshop, veel keuze en snelle levering

Perfect snelle levering Top

Alles prima verlopen