Beste Ludwina, Bedankt voor jouw reactie. Jij hebt het niet over de paniekknop met 2-wegs communicatie (deze gaat 1 maand mee op 1 lading) maar over het persoonlijk alarm. Deze moet inderdaad frequent opgeladen worden, dit hoofdzakelijk omwille van de GPS functie. Als je deze zet op een lagere frequentie zoals beschreven in de handleiding zal dit een positieve invloed hebben op de autonomie maar zelfs dan raden we aan om het toestel dagelijks bij te laden. Mvg, SeniorenAlarmen-team
Toestel is door ons nagekeken en werk perfect. Uiteraard weten wij niet over welke afstand jullie spreken. Dit is ook zoals op de site beschreven afhankelijk van de constructie van de woning en dergelijke. Dit toestel bevat geen SIM kaart en is dus hoofdzakelijk gemaakt voor het verwittigen van iemand in dezelfde woning in geval van nood. Het SeniorenAlarmen-team
Seniorenalarmen is reeds vele jaren gespecialiseerd in de verkoop van SeniorenAlarmen voor iedere toepassing of het nou voor zelfstandig wonen of persoonlijke beveiliging is. Al onze SeniorenAlarmen werken zonder meldkamer en alarmeren direct familieleden en/of bekenden die u zelf vooraf eenvoudig programmeert . Wij bieden al onze SeniorenAlarmen aan zonder vaste maandelijkse kosten. U betaalt enkel de communicatiekosten via uw eigen vaste lijn of SIM kaart. Zie onze webwinkels: www.seniorenalarmen.nl www.seniorenalarmen.be www.123-track.be www.alarme-senior.fr
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.