Pluspunten
Goed bereikbaar, vriendelijke benadering.
Verbeterpunten1 minpuntje mbt. mondelinge toelichting die niet overeenstemt met de handleiding. Andere minpunt is de valbescherming zelf: het bellen stopt niet automatisch na x minuten waardoor bij onbedoeld gebruik de prepaid kaart leeg is en het systeem dus waardeloos wordt (je krijgt geen melding van het beltegoed).
Pluspunten
Snelle service!!
Verbeterpunten/
Pluspunten
Zeer goede service en goede bereikbaarheid. Telefonisch goede begeleiding gehad.
Pluspunten
De vraag over een instelling van het val-alarm welke via de e-mail gesteld was, werd zeer snel en duidelijk beantwoord
Pluspunten
In een woord geweldig, alles voorspoedig gegaan.
Pluspunten
Zeer duidelijke en snelle informatie
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Het installeren lukte niet helemaal, heb toen gebeld en werd vriendelijk op afstand geholpen door een vriendelijke man. Top!!!!!
Beste Ed, hartelijk dank voor jouw mooie review. Klanten helpen waar nodig daar gaan we elke dag voor! Het SeniorenAlarmen-team
Pluspunten
prima levering
Pluspunten
Nummers al correct ingebracht
Verbeterpuntenklepje batterij kon zeker beter aansluiten
Pluspunten
Ik had vragen en krijg binnen 2 uur antwoord. Er zat een goede uitleg bij. Perfect verpakking en snelle levering. Tevens zijn de telefoonnummers sl ingeprogrameerd. Perfecte service.
Pluspunten
pas zeer kort in bezit apparaat en heb dus nog geen oordeel
Pluspunten
Prima service en assistentie bij het programmeren. Echt een aanrader!
Pluspunten
Levering van product prima
VerbeterpuntenTelefoon werkt niet altijd even goed, start vaak uit zichzelf opnieuw op. Bereik is ook niet altijd voldoende. Idee achter de telefoon is super.
Pluspunten
Bij vragen direct en vakkundig antwoord. Hr Nollet neemt initiatief om zelf even te bellen om hulp te bieden
Pluspunten
Zeer snelle levering en zeer goed product . Antwoord ook zeer snel op mijn mail . Zeker een aanrader
Pluspunten
Een snelle levering en bij vragen een adequate en servicegerichte oplossing. Prima service
Ik ga die review zeker niet aanpassen zolang de gebruiksaanwijzing niet aangepast is!
Beste bedankt voor jouw reactie, goed te horen dat het toestel het prima doet! Wat betreft het uitschakelen van de PIN code, hier moet iedere provider jou mee kunnen helpen. Hiervan de fout bij ons leggen is echt niet correct. Je had ons ook altijd kunnen bellen dan hadden wij jou dit ook kunnen uitleggen, graag zelfs. Alle andere reacties bewijzen dat wij steeds klaar staan om te helpen waar nodig, als jij niets vraagt echter.... Had veel problemen kunnen oplossen en je frustraties beperken.... Maar eind goed al goed, toestel werkt prima zoals je zelf aangeeft!! Het Senioren Alarmen-team
Esdoornstraat 52
8300 Knokke-heist
Seniorenalarmen is reeds vele jaren gespecialiseerd in de verkoop van SeniorenAlarmen voor iedere toepassing of het nou voor zelfstandig wonen of persoonlijke beveiliging is. Al onze SeniorenAlarmen werken zonder meldkamer en alarmeren direct familieleden en/of bekenden die u zelf vooraf eenvoudig programmeert . Wij bieden al onze SeniorenAlarmen aan zonder vaste maandelijkse kosten. U betaalt enkel de communicatiekosten via uw eigen vaste lijn of SIM kaart. Zie onze webwinkels: www.seniorenalarmen.nl www.seniorenalarmen.be www.123-track.be www.alarme-senior.fr