Pluspunten
Keurig en betrouwbaar
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Men deed wat er was gevraagd
betere uit leg
Pluspunten
Goed systeem voor thuis, geen vaste telefoonlijn nodig ( hebben veel mensen niet meer). Communicatie erg snel zelfs op zaterdagavond toen levering buiten hun schuld langer duurde dan verwacht.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering en steeds snel en vriendelijk bij vragen
Pluspunten
Duidelijke beschrijving van product Vriendelijke en vlotte communicatie over product Snelle levertijd
Pluspunten
Snelle levering van een nuttig produkt. Het alarm is makkelijk te programmeren en het lijkt in huis probleemloos te werken. SMS-en komen snel en duidelijk bij de geprogrammeerde mensen binnen.
Verbeterpunten1. De geluidverbinding laat te wensen over. De spreekmogelijkheid werkt alleen als je vlakbij het kastje staat. 2. Het lijkt onmogelijk om het saldotegoed van de SIM-kaart in het kastje uit te lezen zonder de SIM-kaart uit het kastje te demonteren. Dat is een hoop gedoe. 3. De statusknop op het kastje blijft rood knipperen; ook na het programmeren van de telefoon- en SMS-nummers. Dat lijkt overigens geen probleem omdat ie het wel gewoon doet.
Beste Henk, bedankt voor jou positieve reactie. Wat betreft de geluidsverbinding, deze zit inderdaad in de hoofdunit en werkt dus inderdaad alleen in de buurt van het basisstation. Belangrijkste is wel dat de alarmen steeds vlot verstuurd worden. Wat betreft het saldotegoed, bij sommige operatoren kan je dit online opvragen en terug opladen indien nodig. Dit is uiteraard makkelijker, misschien even navragen of dit bij jouw operator ook mogelijk is. Het senioren alarmen - team
Pluspunten
tevreden
VerbeterpuntenOk
Pluspunten
Apparaat wordt gebruikt zoals het wordt voorgesteld
VerbeterpuntenDetails zijn ook belangrijk, vooral voor bejaarde personen. Armbandje en sluiting waren verkeerd gemonteerd en het vergde heel wat tijd en moeite om dit in normale toestand te krijgen. Wordt het apparaat niet getest of bekeken alvoor het verstuurd wordt?
Beste Geert, sorry voor dit ongemak. Wij kunnen inderdaad niet alle verpakkingen openen voor de verzending. Indien je ons dit had gemeld dan hadden wij onmiddellijk een nieuwe knop kunnen verzenden. Wel leuk te horen dat jij met een beetje handigheid de knop toch "gebruiksklaar" hebt gekregen. Ook blij te horen dat de senioren telefoon voor de rest wel aan de verwachtingen voldoet. Het seniorenalarmen - team
Pluspunten
Had het alarmsysteem voor ouderen besteld voor mijn vader en werd heel goed door hun geholpen! Duidelijke communicatie van hoe te installeren en hoe te gebruiken. Deze jongens nemen hun vak zeker au serieux! Zeker aan te bevelen!
Pluspunten
Erg klantgericht bedrijf. Behulpzaam en het alarm is goede kwaliteit en werkt perfect.
Pluspunten
Absolute topproduct aan een prijs die ik nergens anders kon terugvinden. Achteraf ook nog gebeld met dit bedrijf ivm techinsche vraag en was zeer snel geholpen.
Pluspunten
Snelle levering van bestelling.
VerbeterpuntenGebruiksaanwijziging in beter Nederlands maken.
Pluspunten
Snelle en verzorgde levering. Toestel eenvoudig in te stellen en doet wat ze beloven. Prima aankoop dus!
Pluspunten
Correcte en snelle reactie op vragen ivm het toestel
VerbeterpuntenVermeld dat de simkaart zelf dient aangekocht te worden door de gebruiker. Een filmpje met de werkwijze van installatie zou handig zijn.
Pluspunten
Bij een telefonische vraag voor bijkomende informatie bij installatie werd onmiddellijk gereageerd, en zelfs later teruggebeld om na te vragen of alles naar wens was. Dat is klantvriendelijkheid, proficiat !
geen
Pluspunten
Snelle en verzorgde levering, en een uitstekende klantenservice die steeds bereikbaar en hulpvaardig is.
VerbeterpuntenGeen.
Esdoornstraat 52
8300 Knokke-heist
Seniorenalarmen is reeds vele jaren gespecialiseerd in de verkoop van SeniorenAlarmen voor iedere toepassing of het nou voor zelfstandig wonen of persoonlijke beveiliging is. Al onze SeniorenAlarmen werken zonder meldkamer en alarmeren direct familieleden en/of bekenden die u zelf vooraf eenvoudig programmeert . Wij bieden al onze SeniorenAlarmen aan zonder vaste maandelijkse kosten. U betaalt enkel de communicatiekosten via uw eigen vaste lijn of SIM kaart. Zie onze webwinkels: www.seniorenalarmen.nl www.seniorenalarmen.be www.123-track.be www.alarme-senior.fr