Fijne webshop met leuke kleding

De webshop is gebruiksvriendelijk. De kleding is hip, betaalbaar en blijft mooi. Ik ben er al jaren klant. De levering is snel en de producten zitten netjes verpakt.

Mooie kleding, mooie prijs en snel geleverd

Niets op aan te merken, zeer tevreden. Mooie kleding mooie prijs,goede kwaliteit en goefe service.

Redelijk

De broeken zitten super fijn vallen ook goed op maat. Het enigste min punt vind ik nu twee x een aankoop van broeken gedaan en binnen waren ze aan de binnenkant al dun en gescheurd

Leuke kleding

Mooie kwaliteit van kleding, en snelle levering!!

Snelle levering en goed verpakt

Precies omschreven en snelle levering

Heb gekregen zoals het stond omschreven en het was een snelle levering

Superleuke kleding! Ben erg blij

Ik koop alleen maar kleding bij kenza moda. Kan echt nergens anders slagen! Maat is goed, prijzen leuk en steeds weer leuke nieuwe kleding!

Vlotte service

Vlugge service , leuke prijs / kwaliteit

Top!!

Altijd super leuke in gepakt voelt ook persoonlijk!!

Mooie kleding, snelle levering

Mooie kleding, maten passen vaak heel mooi, snelle levering

leuke en betaalbare kleding

Ik ben weer tevreden, snelle levering en alles past en is wat ik ervan verwacht. Dus "helaas" moet ik alles houden...

Geweldig. Super service, mooie kleding

Ik ben heel erg tevreden. Super vriendelijk geholpen en blij verrast toen in mijn kleding binnen kreeg. Net als de foto’s. En de maatvoering is ook helemaal goed. Ik ben er heel blij mee. En de complimenten al binnen gekregen. Top

snelle sevice

snelke service goede kwaliteit en betaalbare prijs

Kleding en service zijn top! Ik heb een verslaving en die heet KENZA!

Supersnelle levering en goede kwaliteit kleding. Retour sturen geen probleem en super snel je geld weer terug gestort.

Leuke kleding en super snelle levering

Ben zeer tevreden

Artikel was tijdelijk niet leverbaar, aangegeven dat ik een mail wilde als artikel weer te leveren was Dit is prima afgehandeld

Mooie website ..alles duidelijk ..heel blij met mijn aankoop

Zoals bekend, geweldige kleding en zitcomfort en een goede prijs.

Iedere keer heel met mijn bestelling!

Altijd een super en snelle service! Het artikel is heel netjes verpakt. Heb een keer iets met een broek gehad en dat werd meteen heel netjes opgelost! Ik bestel er heel graag mijn kleding maar ja dat kan ook niet anders!!

Leuke voordelige kleding

Leuke en voordelige dames kleding. Heerlijke truien, leuke shirts en comfortabele joggingbroeken. Altijd snel geleverd en bij retour zendingen weer snel teruggestort. Kortom, heel tevreden!

Goede snelle service. Erg netjes verpakt

Goede snelle service Erg netjes verpakt

Superleuke combinaties en mooie prijs kwaliteit.

Hele leuke kleding, vooral combinaties. Snel geleverd en makkelijk retour. Fijne website

Netjes op tijd geleverd. Als het retour moet geen probleem.

Korte Bunder 22

4741 PA Hoeven