Goed.

Nooit problemen. Vlotte levering. Met retouren ook nooit problemen.

IN EEN WOORD; TOP

Bestellen gaat makkelijk en leveren is echt de andere dag al! Een klein aandachtspuntje, de gegevens voor bestaande klanten, dat komt niet heel makkelijk weer terug naar voren.

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede kwaliteit kleding

Kleding prima, retour waardeloos; geen geld terug ontvangen

De kleding is prima, prijs-kwaliteitverhouding verhouding is prima. 2 Broeken retour gestuurd, maar nog steeds geen geld retour ontvangen. Inmiddels zijn we 3,5 wk. verder. Graag ontvang ik alsnog mijn geld z.s.m. terug van de 2 terug gestuurde kledingstukken!

Snelle levering, leuke kleding voor een goede priks

Ik zou iedereen aanraden om bij Kenza Moda te bestellen want ze hebben hele leuke kleding voor een goede prijs en de broeken van Place du Jour zitten heerlijk. Snelle levering!!

Snel geleverd en de spullen zijn heel goed van materiaal ik zou het wel fijn vinden als jullie ook xs maten zouden hebben. Dat is meer mijn maat met de blouses gaat het wel oké maar toch liever een maatje kleiner.

Kleding leuk en betaalbaar

Sommige leveringen worden bij buren afgeleverd en krijg dit niet door via e-mail. Ik kan m’n pakket niet altijd volgen. Dat vind ik jammer

Prima website

Leuk verpakt en snelle levering

Leuke kleding, snelle levering

Was snel geleverd. Ik had iets retour gestuurd en dat geld stond ook snel weer op de rekening. Leuke site en leuke kleding

Prima geleverd retour ook prima

Mooie kleding

De kleding valt goed op maat.

Goed,

Altijd netjes geholpen

Snelle levering, uitstekende kwaliteit…Top!!

Zie boven

Altijd mooi op tijd geleverd. Voldoet aan de maat nog nooit iets hoeven terug te sturen

Snelle levering, snelle terug betaling bi retour

Een goeie webshop. Snelle levering, en als iets niet past of gewoon tegen valt, heb je ook snel het bedrag retour.

Heel goed en heel tevreden.

Blij met mijn jeans die ik bij jullie gekocht. maat 48 precies goed.

Goed, snelle levering!

Goed product, snelle levering.

De bestelde producten voldeden aan de verwachtingen en werden snel en accuraat geleverd.

Wordt altijd netjes geleverd

wordt altijd netjes geleverd en verpakt ben er zeer tevreden mee

Snelle levering Heb de travelbroek besteld dit is een aanrader

Ben heel tevreden over jullie ook over trug sturen en geld binnen 3 dagen trug. Ga zo door

Gewoon goed

Geen goede ervaring

Het verzendbeleid laat te wensen over. Je betaald verzendkosten maar geen retourneringskosten. Maar heb je dan bij je te retourneren spullen 1 dingetje uit de sail betaal je 5 euro. Ik had 1 blouse uit de sail bij een gewone blouse geretourneerd en moet dan 5 euro betalen. Staat wel in de voorwaarden maar klopt echt niet op deze manier.

Prima 1e ervaring

Snelle levering goed verpakt. Maat klopte met beschrijving.

Korte Bunder 22

4741 PA Hoeven