Goede service en mooie kleding

Leuke kleding voor betaalbare prijs!

Goede ervaringen. Mooie trendy kleding, voor een mooie prijs en snel levering!

Ruime keuze en snelle levering

Ik vind het fijn dat er zeer regelmatig nieuwe betaalbare items zijn.

Geen idee

Ik heb betaald maar nog steeds niks gezien . Dus wacht nog steeds op mijn trui. Raar verhaal en ik hoop dat dit goed afloopt zou jullie nu niet aanbevelen.

Mooie kleding

Mooie kleding en prima verzorgd opgestuurd.

Snel bezorgd!

Alleen nu iets niet past. Wil ik het terug sturen moet ik €7.95 verzendkosten betalen. Terwijl ik al €3.95 heb betaald. En dat op T-shirt van 19.99, dan kan ik het beter houden en proberen zelf te verkopen. Anders heb ik zo €11.90 weggegooid. Of jullie moeten het in zakken doen Ipv brievenbus pakketje. Jullie hebben leuke kleding. Met vriendelijke groet, Hetty de Bruijn-vos

De bestelling was snel binnen en was goed verpakt en goede kwaliteit

Goede kleding voor een goede prijs

Fijne webshop, goede service bij retour zending.

Snelle levering en terugbetaling geld

Altijd passende kleding

Altijd leuke betaalbare en makkelijk zittende kleding. Nooit wat terug hoeven sturen. Ben er blij mee ....

Snel geleverd, mooie kwaliteit en gemakkelijke bestel wijze

Leuke mode voor een goede prijs. Prima service.

Heel goed.

Goed en mooi kwaliteit kleding. De snelle levering is ook erg prettig.

Mooie kwaliteit, levering op tijd. Leuke kleding voor een goede prijs!

Leuke items, snelle wisseling van collectie en zeer snelle lever/retour procedure. Alleen de maten zijn nog wel eens moeilijk in te schatten. Is per merk/item ook verschillend. Dat blijft lastig met online aankopen.

Leuke kleding, goed op maat.

Snelle levering, mooie kleding en is goed op maat.

super bedrijf hele snelle levering en bij retour sturen heel snel de geld terug. bij telefonisch contact wordt je heel aardig te woord gestaan

Leuke blouse

Leuke blouse gekocht met prachtige lente kleuren! Deze zit heerlijk want het is een travelstof die lekker soepel valt! Een echte aanrader!

Altijd tevreden

Ik ben altijd tevreden over de kleding, over de snelle service en ook het retourneren.

Fijne site, snelle levering

Fijne site, snelle levering en bij retour.. snelle terugbetaling top dus!

Leuke kwaliteit.

Mooie kleding, snelle levering!

Gied

Leuke betaalbare kleding

Mooie en leuke betaalbare kleding. Snelle levering.

Hele snelle levering

Aanbod van kleding is goed, vermelding van maten duidelijk. En allemaal snel verzonden en netjes ingepakt

Korte Bunder 22

4741 PA Hoeven