Superleuke betaalbare kleding

Fijne webshop, snelle levering.

geweldig

Goede service, op tijd geleverd

Super! Snelle levering

Mooie kwaliteit en snelle levering!

In een woord super. Maten,kwaliteit en prijs.

snelle , nette levering

Altijd kloppen de leveringen, snelle service, en als je iets retourneert wordt het bedrag snel terug gestort. Top service, prijs kwaliteit goed. Ik ben blij met Kenza moda.

Snelle levering, goed verpakt.

Super leuke mode

Elke keer weer iets anders voor een leuke prijs. Items worden ook heel snel verzonden.

Mooie kleding, snelle levering

geweldige website

Kenza mode is voor mij de beste website voor kleding. Vooral voor de variaties en het beste de SERVICE. Deze is geweldig die vind men niet zo maar wel bij Kenza mode!

Nadat ik mijn artikel retour had gestuurd omdat deze te groot was, kreeg ik de al gelijk bericht dat het artikel ontvangen was en de volgende dag was het geld teruggestort. Zeer snelle afhandeling

Bestelde artikelen zijn er snel. Goede pasvorm. Bij retourneren snel het geld weer terug

Perfect zittende kleding

Kwaliteit en goede pasvorm. Prijs is ook goed..

Vandaag besteld, morgen in huis. Super!! Ook retourneren, zonder problemen. Geld snel, binnen enkele dagen, terug gestort.

Kleding is van mooie kwaliteit en de maatvoering was helemaal goed

Super en goed geregeld

Bestelling is vlug thuis, is er iets niet wordt er gemaild wat je wilt, een ander item of je geld terug. Ook de pasvorm is super goed

Snel en goed

Snel

Goede kwaliteit

Mooie kleding en een goede service. Blij vragen staat het personeel je vriendelijk te woord en helpt je graag om het probleem op te lossen.

Het ziet er leuk uit en een goede service betreft het terug sturen

Altijd snelle en goede service

Altijd leuke kleding en goede service, snelle levering

Snel, goed

Fijne site, met erg leuke en betaalbare kleding

Een frisse site met elke week nieuwe kleding. Kleding is modieus, stijlvol en origineel. Blij met Kenza Mode (-:

Korte Bunder 22

4741 PA Hoeven