Fijne site, met erg leuke en betaalbare kleding

Een frisse site met elke week nieuwe kleding. Kleding is modieus, stijlvol en origineel. Blij met Kenza Mode (-:

Superleuke kleding weer

Ik heb nu 2 leuke blouses en n vest en ben er erg blij mee! Koop al m’n kleding bij kenza. Zit goed, maten kloppen. Erg tevreden

Producten zijn goed, alles altijd goed verpakt en op tijd geleverd.

Leuke broek voor weinig

Hele mooie leuke broek voor weinig geld.

Toch beetje teleurgesteld

Ik had een vest en broek besteld. Broek 1 maat kleiner dan eigen maat werd aangeraden. Vest is prachtig . Broek...daarin tegen...yat echt als een gekreukeld pakketje in de verpakking en hij zit echt aan de strakke kant helaas...

Prima kwaliteit, snelle levereing.

Overzichtelijke site, Kenza heeft mooie kleding voor leuke prijzen.

Leuk shirt ontvangen en snel geleverd!

Goed en snel

Het is top alleen wel erg jammer dat je niet kan ruilen. Dit is een reden om niet te bestellen bij u.

mijn ervaring is zeer goed

al mijn bestellingen zij snel en keurig geleverd niet die idioot grote verpakkingen de producten die ik had besteld zijn van goede kwaliteit ook over de pasvorm ben ik zeer tevreden

Mooie kleding voor n betaalbare prijs en snel geleverd !

Super geregeld! Ook retour en geld heel snel teruggestort!

Super goede winkel, goede service.

Super fijn online winkelen!

Eerlijk online winkelen, mede door de duidelijke foto’s en de maat van het model in de omschrijving. Retouren worden zo snel verwerkt dat het geld vaak binnen twee dagen na retourneren al is teruggestort.

Fijne winkel

Ik koop regelmatig kleding bij Kenza en altijd tot volle tevredenheid. Snelle levering, netjes verpakt.

Altijd de juiste artikelen geleverd voor een nette prijs

Kenza levert snel de juiste artikelen. Prijs is netjes en de kwaliteit goed. Bij eventuele terugzending volgt vlot de terugbetaling. Goed bedrijf.

Goede service, en als je iets terug moet sturen, je krijgt na paar dagen al je geld terug gestort. Super bedrijf.

Super geregeld

Super geregeld en mooie kwaliteit

Snelle levering, de artikelen volgens beschrijving.

prima ervaring

prima ervaring, ik dacht alleen dat ik een tshirt in de maat l/xl had besteld en kreeg een s/m dus ik ga hem terug sturen, het shirt is van mooie kwaliteit.

Leuke kleding en prima service

Leuke betaalbare kleding, webwinkel werkt goed en retour zenden gaat ook prima. Gewoon prima!

Zeer tevreden goed verpakt top

Leuke en betaalbare kleding; snel en netjes geleverd

Had bij mijn eerste bestelling kleding in twee maten besteld om te kijken hoe het valt. Retourzending was razendsnel verwerkt; geld binnen een dag terug op de rekening!

Alles goed geregeld en betrouwbaar

Gewoon weg altijd prima goed. Kleding goede pasvorm. En kwaliteit

Goede snelle levering

Goede snelle levering, goede service en een hele mooie broek

Helemaal top

Het is precies wat ik verwacht leuke kleding netjes verpakt snel in huis super!!

Korte Bunder 22

4741 PA Hoeven