Mooie kledingwinkel

Top kleding snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering en zonodig snel betaling retour !!

Keurige afhandeling

Leuke kleding, snel geleverd

Mijn ervaring met Kenza Moda is goed

Kleding besteld en de volgende dag in huis is top

Prijs/kwaliteit en snelle levering

Prijs cq kwaliteit staan in verhouding. Levering is redelijk snel. Verpakken in kartonnen doos is risicovoller dan versturen in een dikke plastic zak.

Leuke collectie, snel ontvangen. Retour wordt snel verwerkt. Ik beveel het aan

Fijne website. Leuke kleding. Ik kijk altijd eerst naar shop the look.

Goede service!

Nadat ik een verkeerd artikel had ontvangen, werd het zeer goed opgelost.

Heel erg goed,, ik ga zeker vaker bij jullie bestellen

Ten eerste leuke kleding, leuke prijs en goede kwaliteit. Mijn bestelling was heel snel binnen en mijn retour ook supersnel verwerkt. Hoe het werkt met de retouren vind ik het aller belangrijkste bij een digitale bestelling. Dit is echt een prima service. Ben blij met jullie, hoop dat dit zo blijft.

Alles prima geregeld

Snel geleverd, reageert snel op mail. Snelle afwerking van retour. Geld snel retour.

Snelle verzending

Ik koop mijn Place du Jour broeken altijd bij Kenza moda. De communicatie op de website is duidelijk en de levering is altijd vlot. Het duurt soms wel even voordat je antwoord krijgt op mails. Voor gratis verzending geldt een minimum orderbedrag van € 75,-. Dat vind ik persoonlijk aan de hoge kant en niet meer van deze tijd.

op tijd geleverd, prima in orde

geweldig!

Goede kwaliteit

Goede service en kwaliteit van kleding. Snelle bezorginmailtjes

Ik ben ontzettend tevreden over jullie, Kleding wat ik bij jullie bestel zit ook vaak goed, wel jammer dat er niet veel shirts in XL aanwezig is in jullie webshop.

Snelle levering, van de retourartikelen het geld snel retour.

Alles mooi op tijd binnen, was super gegaan

Makkelijk te bestellen en snelle levering ook goed verpakt.

Prima klantenservice

Artikel ontvangen dat beschadigd bleek. Mail gestuurd, volgende dag reactie, nieuw artikel ontvangen! Nooit eerder problemen gehad met bestellingen, dus fijn dat het zo goed opgelost wordt als het dan wel gebeurt.

Snelle goede service

Bestelling snel en goed verpakt verzonden en ontvangen. Retourzending snel verwerkt en snel terug betaald.

Kleding is van goede kwaliteit, Het zit heerlijk

Perfecte maten en snelle levering

Leuke website en perfecte maten

Vlotte bezorging en duurzaam ingepakt!

De bestelling was er snel en was netjes ingepakt in een doosje. Geen onnodig plastic. Tevreden met mijn broek. Complimenten!!

Kei goede en vlotte service

Kei vlotte service en ook kwaliteitsproducten. Top

Prettig bedrijf om te bestellen snelle levering

Prettig bedrijf om te bestellen snelle levering

Bestellen gaat makkelijk. Wordt vlot verzonden. Ook het retourneren en geld terugstorten gaat vlot. Fijne zaak met leuke betaalbare kleding. Ben zeer tevreden.

Korte Bunder 22

4741 PA Hoeven