Super fijn online winkelen!

Eerlijk online winkelen, mede door de duidelijke foto’s en de maat van het model in de omschrijving. Retouren worden zo snel verwerkt dat het geld vaak binnen twee dagen na retourneren al is teruggestort.

Fijne winkel

Ik koop regelmatig kleding bij Kenza en altijd tot volle tevredenheid. Snelle levering, netjes verpakt.

Altijd de juiste artikelen geleverd voor een nette prijs

Kenza levert snel de juiste artikelen. Prijs is netjes en de kwaliteit goed. Bij eventuele terugzending volgt vlot de terugbetaling. Goed bedrijf.

Goede service, en als je iets terug moet sturen, je krijgt na paar dagen al je geld terug gestort. Super bedrijf.

Super geregeld

Super geregeld en mooie kwaliteit

Snelle levering, de artikelen volgens beschrijving.

prima ervaring

prima ervaring, ik dacht alleen dat ik een tshirt in de maat l/xl had besteld en kreeg een s/m dus ik ga hem terug sturen, het shirt is van mooie kwaliteit.

Leuke kleding en prima service

Leuke betaalbare kleding, webwinkel werkt goed en retour zenden gaat ook prima. Gewoon prima!

Zeer tevreden goed verpakt top

Leuke en betaalbare kleding; snel en netjes geleverd

Had bij mijn eerste bestelling kleding in twee maten besteld om te kijken hoe het valt. Retourzending was razendsnel verwerkt; geld binnen een dag terug op de rekening!

Alles goed geregeld en betrouwbaar

Gewoon weg altijd prima goed. Kleding goede pasvorm. En kwaliteit

Goede snelle levering

Goede snelle levering, goede service en een hele mooie broek

Helemaal top

Het is precies wat ik verwacht leuke kleding netjes verpakt snel in huis super!!

Mooie kledingwinkel

Top kleding snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering en zonodig snel betaling retour !!

Keurige afhandeling

Leuke kleding, snel geleverd

Mijn ervaring met Kenza Moda is goed

Kleding besteld en de volgende dag in huis is top

Prijs/kwaliteit en snelle levering

Prijs cq kwaliteit staan in verhouding. Levering is redelijk snel. Verpakken in kartonnen doos is risicovoller dan versturen in een dikke plastic zak.

Leuke collectie, snel ontvangen. Retour wordt snel verwerkt. Ik beveel het aan

Fijne website. Leuke kleding. Ik kijk altijd eerst naar shop the look.

Goede service!

Nadat ik een verkeerd artikel had ontvangen, werd het zeer goed opgelost.

Heel erg goed,, ik ga zeker vaker bij jullie bestellen

Ten eerste leuke kleding, leuke prijs en goede kwaliteit. Mijn bestelling was heel snel binnen en mijn retour ook supersnel verwerkt. Hoe het werkt met de retouren vind ik het aller belangrijkste bij een digitale bestelling. Dit is echt een prima service. Ben blij met jullie, hoop dat dit zo blijft.

Alles prima geregeld

Snel geleverd, reageert snel op mail. Snelle afwerking van retour. Geld snel retour.

Snelle verzending

Ik koop mijn Place du Jour broeken altijd bij Kenza moda. De communicatie op de website is duidelijk en de levering is altijd vlot. Het duurt soms wel even voordat je antwoord krijgt op mails. Voor gratis verzending geldt een minimum orderbedrag van € 75,-. Dat vind ik persoonlijk aan de hoge kant en niet meer van deze tijd.

Korte Bunder 22

4741 PA Hoeven