Geweldige snelle service

Super snelle service

Hele leuke kleding voor een mooi prijsje, hele snelle levering

Mooie fijne kleding

Bestel inmiddels al jaren bij Kenza, en heb ook reklame voor je gemaakt. Mag ik nog een tip meegeven? Iets meer beschrijving van de artikelen Hoe het valt, en de maat, beschrijving van de soort stof En misschien ook eens leuk om leuke filmpjes te maken die je dan op facebook langs ziet komen. Even draaien en goed beeld van de kleding. Dan is terugsturen toch iets wat minder voorkomt

Gewoon.... Goed

Gewoon goed,

Alles volgens afspraak broek goede kwaliteit en goedkoper dan op andere sites

Fijn en makkelijk shoppen

Gemakkelijk shoppen voor leuke en betaalbare mode

Top! En snelle terugbetaling bij retour

Top! En snelle terugbetaling bij retour

jeans besteld en met een enkele dag al in huis. makkelijk te bestellen en snel geleverd

Fijne webshop!

Ik ben tevreden met wat ik heb gekocht.

Erg goed

Vaak leuke kleren voor betaalbare prijs. Snelle verzending en bij retourneren heb je snel je geld terug.

Mooie blouse, mooi printje

Mooie blouse, fijn kwaliteit stof, printje er mooi, maat 36/38 valt voor mij wel wat groot uit, normaal maar 36, blouse wel gehouden.

Leuke kleding voor een leuke prijs

Toppie

Snelle levering. De broeken zitten super wel in eigen maat besteld en moet ze omslaan naar binnen, omdat ze anders te lang zijn. Kleur blijft lang mooi. Ben Erg tevreden.

Gewoon goed

Snelle levering en goede kwaliteit

Leuke kleding

Een betrouwbare site op Facebook. Had slechte ervaring om te bestellen op Facebook ,maar bij Kenza gelukkig niet. Ze verkopen leuke betaalbare kleding en een snellen levering . Als er iets toch retour moet dan is dat ook heel makkelijk en snelle afhandeling .

Zeer goede service

Vandaag je pakketje terug sturen en morgen staat je geld er al bij.

Mooie kleding en goede service

Mooie kleding voor een mooie prijs en als er iets retour gaat dan staat het geld al heel snel teruggestort op de rekening

Altijd leuke kleding

Ik bestel al verschillende jaren bij Kenza. Hoe bijna nooit te ruilen of terug te sturen. Gebeurt dit werk dan is alles ze geregeld. Top winkel!! Ga zo door.

Goede ervaring

Goede kwaliteit en verzorging

Leuke kleding

Een leuke leuke spijkerbroek besteld stond bij maat kleiner bestellen en gedaan en zat perfect,is de zelfde broek er ook in grijs zelfde maat besteld . Denk was hem gelijk ,nou die valt dus gewoon maat kleiner had ik hem nu maar eerst gepast. Kan niet retour omdat ik hem gewassen heb

Nette snelle levering

Broek snel en netjes geleverd

Er wordt snel en netjes geleverd. Ook bij retour goede en snelle afhandeling!

Mooie jasjes

Ik heb twee spijkerjasjes besteld, 1 blauwe en 1 beige, de pasvorm en de kleur zijn super. Heel blij mee!

Alles altijd zeer correct

Snelle levering, snelle terugstorting van het bestelde als het retour is gestuurd. Perfect!

Prima webshop

Bevalt prima!