Leuke, betaalbare kleding, snelle levering en als je iets retour stuurt heb je snel je geld weer terug! Ik koop hier heel graag!

Goede kleding voor een goede prijs.

Super snel in huis.Nu was het in 1dag soms in 2dagen.Betrouwbare webshop met leuke kleding

Snelle levering en duidelijke filmpjes over uitleg maten

Mooie kleding voor een goede prijs

Dit is de eerste keer dat ik iets bij Kenza bestel en ik ben zeer tevreden. Goede service, prijs/kwaliteit goed en een snelle levering. Ik kan het iedereen aanraden.

Altijd leuke kleding!

Leuke kleding voor een goede prijs en kwaliteit. Wanneer je een vraag hebt krijg je een duidelijk antwoord. En een hele snelle levering.

En heel erg blij met de kleding Goede kwaliteit!

Prima!!

Snelle levering, duidelijke website en webshop, kwaliteit/prijsverhouding prima.

Goed product en snelle service.

Voor een volgende broek zou ik weer naar Kenza gaan.

Gewoon goed

Prima prijs en kwaliteit. Levering prima in orde.

Heerlijke broeken

De leder broek zit echt geweldig! Zachte stof van binnen. Pasvorm echt top

Leuke betaalbare kleding

Heelgoed

Alles was goed

Snelle juiste levering

Mooie kwaliteit.

Wordt netjes afgeleverd. Geld wat je terug krijgt na een retourzending is snel weer terug op de rekening.

Uitstekend!

Netjes, correct en op tijd!

Makkelijk en betrouwbaar

Zeer tevreden snelle levering

Zeer tevreden mooie kwaliteit kleding, En snelle levering.

Goede ervaring

Leuke kleding, soms valt het groot uit en soms klein, maar terug sturen is geen probleem. Hele goede service en binnen 48 uur geld terug .

Zeer goede service

Prima service . Goede communicatie via mail , en mooie kleding voor betaalbare prijs .

Leuke betaalbare kleding van goede kwaliteit

Ik bestel regelmatig kleding bij Kenza Moda en ben erg tevreden over de prijs/kwaliteit verhouding. Ontzettend leuke kleding, krijg vaak complimenten van mijn collega's... Wat heb je weer een leuke blouse of broek...dan zeg ik altijd....besteld bij Kenza Moda...leuke kleding, voor weinig en caak nieuwe items beschikbaar Wat ik ook erg fijn vind dat bestellingen altijd erg snel opgestuurd worden en als ik iets terugstuur, de terugbetaling wordt ook altijd heel snel gedaan.... Alles bij elkaar ben ik erg tevreden over Kenza Moda... Groetjes Joke

Altijd snelle levering

Weer een super leuke broek gekocht. Zit fantastisch.

Zeer goede en snelle levering

Zeer goede service en heel erg snel geleverd

Super behandeling snelle verzending en top kwaliteit

Makkelijke bestelling snelle afhandeling en goede kwaliteit zeer tevreden.

Voor de eerste maal gekocht

ik heb voor de eerste maal gekocht. helaas was het artikel te klein. Zeer jammer, mooie kwaliteit en een zeer goede prijs. netjes afhandelen van het retour product en betaling. Super geregeld

goede, snelle service

inmiddels meerdere keren bestellingen geplaatst, alles altijd binnen korte tijd binnen. weet inmiddels aan de hand van de maten van het (vaste) model welke maat ik moet bestellen

Korte Bunder 22

4741 PA Hoeven