Uitstekend!

Netjes, correct en op tijd!

Makkelijk en betrouwbaar

Zeer tevreden snelle levering

Zeer tevreden mooie kwaliteit kleding, En snelle levering.

Goede ervaring

Leuke kleding, soms valt het groot uit en soms klein, maar terug sturen is geen probleem. Hele goede service en binnen 48 uur geld terug .

Zeer goede service

Prima service . Goede communicatie via mail , en mooie kleding voor betaalbare prijs .

Leuke betaalbare kleding van goede kwaliteit

Ik bestel regelmatig kleding bij Kenza Moda en ben erg tevreden over de prijs/kwaliteit verhouding. Ontzettend leuke kleding, krijg vaak complimenten van mijn collega's... Wat heb je weer een leuke blouse of broek...dan zeg ik altijd....besteld bij Kenza Moda...leuke kleding, voor weinig en caak nieuwe items beschikbaar Wat ik ook erg fijn vind dat bestellingen altijd erg snel opgestuurd worden en als ik iets terugstuur, de terugbetaling wordt ook altijd heel snel gedaan.... Alles bij elkaar ben ik erg tevreden over Kenza Moda... Groetjes Joke

Altijd snelle levering

Weer een super leuke broek gekocht. Zit fantastisch.

Zeer goede en snelle levering

Zeer goede service en heel erg snel geleverd

Super behandeling snelle verzending en top kwaliteit

Makkelijke bestelling snelle afhandeling en goede kwaliteit zeer tevreden.

Voor de eerste maal gekocht

ik heb voor de eerste maal gekocht. helaas was het artikel te klein. Zeer jammer, mooie kwaliteit en een zeer goede prijs. netjes afhandelen van het retour product en betaling. Super geregeld

goede, snelle service

inmiddels meerdere keren bestellingen geplaatst, alles altijd binnen korte tijd binnen. weet inmiddels aan de hand van de maten van het (vaste) model welke maat ik moet bestellen

Heel prettig

Leuke betaalbare trendy kleding met een hele sterke service qua bezorging en eventueel retouren.

Goede service, leuke kleding

Mooie kleding van goede kwaliteit. Snelle service. Alleen jammer dat je geen accountant aan kan maken.

Mooie kleding en snelle levering

Goed vlot, retour ook geen probleem.

Nette service

Snelle verzending. Helaas bleek de trui gaatjes te bevatten. Trui is retour gestuurd en het geld werd na overleg netjes terug geboekt.

Snelle levering, goede kwaliteit en ook maatgeving klopt helemaal.

Altijd goed!

Ik krijg altijd snel een antwoord op mijn vraag. Daarbij hebben hun super leuke kleding wat je niet veel ziet en als iets toch retour gaat word dit ook snel afgehandeld !

Perfecte betaalbare kleding

Iedere keer nieuwe setjes, kleding is betaalbaar en zit perfect.

Mooie kleding

Mooie kleding en goeie service....top

Super service fijne kleding

Koop graag bij jullie. Zelden dat iets terug moet. En als wel is. Snelle afhandeling. Ga zo door en blijf adverteren op social media.

geweldig

alles is super, de website snel, makkelijk en overzichtelijk. zodra een bestelling geplaatst een mail van de bestelling in je mailbox en vaak 1 of 2 dagen later bezorgd kwaliteit is ook geweldig

Super snelle levering en goede service !

Leuke betaalbare kleding

Altijd snelle levering. Leuke kleding. Goede kwaliteit en pasvorm.

Goede service en leuke kleding!!

Korte Bunder 22

4741 PA Hoeven