Heel prettig

Leuke betaalbare trendy kleding met een hele sterke service qua bezorging en eventueel retouren.

Goede service, leuke kleding

Mooie kleding van goede kwaliteit. Snelle service. Alleen jammer dat je geen accountant aan kan maken.

Mooie kleding en snelle levering

Goed vlot, retour ook geen probleem.

Nette service

Snelle verzending. Helaas bleek de trui gaatjes te bevatten. Trui is retour gestuurd en het geld werd na overleg netjes terug geboekt.

Snelle levering, goede kwaliteit en ook maatgeving klopt helemaal.

Altijd goed!

Ik krijg altijd snel een antwoord op mijn vraag. Daarbij hebben hun super leuke kleding wat je niet veel ziet en als iets toch retour gaat word dit ook snel afgehandeld !

Perfecte betaalbare kleding

Iedere keer nieuwe setjes, kleding is betaalbaar en zit perfect.

Mooie kleding

Mooie kleding en goeie service....top

Super service fijne kleding

Koop graag bij jullie. Zelden dat iets terug moet. En als wel is. Snelle afhandeling. Ga zo door en blijf adverteren op social media.

geweldig

alles is super, de website snel, makkelijk en overzichtelijk. zodra een bestelling geplaatst een mail van de bestelling in je mailbox en vaak 1 of 2 dagen later bezorgd kwaliteit is ook geweldig

Super snelle levering en goede service !

Leuke betaalbare kleding

Altijd snelle levering. Leuke kleding. Goede kwaliteit en pasvorm.

Goede service en leuke kleding!!

prachtige kleding en service

Mooie kleding

Mooie spullen, mooie prijzen, snelle levering

Geweldige site

Altijd goed

Altijd goed leuke betaalbare mode !!

Superleuke mode voor een superleuke prijs

Fijne winkel!! Altijd goede en snelle levering, met echt Superleuke kleding voor een superleuke prijs. Ik winkel graag bij Kenza!

Leuke broek

Super leuke broek en snel geleverd en niet duur

Snelle levering wat je ziet is wat je krijgt top winkel

mooie kleding, betaalbare prijs en snelle levering

Weer nieuwe shirts, vest en spijkerjasje besteld. Waren precies zoals op de foto, maten kloppen zoals omschreven en passen uitstekend

Altijd goed .Past altijd moet ik zeggen.Blij mee.

Goede en prijsverhouding klopt

Elke keer als ik hier wat bestel is het er met 2 dagen en het past altijd en goede kwaliteit

Goede service, netjes verpakt, snel geleverd, mooie artikelen

Superservice

Zeer snel geleverd en alles prima

Korte Bunder 22

4741 PA Hoeven