Waar voor je geld!!

Wat ik bestel wordt snel en goed geleverd. Goede pasvorm en superleuke kleding!

Kwaliteit en prijs zijn prima

Prettige site en gemakkelijk Het wordt keurig verzorgd bezorgd de volgende dag.Als je vragen hebt kan je gemakkelijk iemand bereiken en overleggen.Top

Bestellingen juist netjes verpakt en snelle leveringen. Leuke mode

Mooie kleding

Mooie blouse, prijs/ kwaliteit en snelle levering

Zit altijd goed.

Zit lekker. Mooi materiaal

Fijne webshop en snelle levering

Fijne webshop met leuke prijzen, bestellen gaat snel en ook elke keer snel geleverd.

Over het algemeen goede kleding,maar wel paar keer een broek gehad waarvan de naad snel los liet,dat zijn minpunten.

Prima geregeld

Goede ervaring mbt levering

Mooie lekker zittende blouse

Mooie kleur blouse Voelt lekker zacht aan mooi matriaal Goede prijs kwaliteitsverhouding Vlotte levering

Altijd snelle levering Altijd netjes verpakt nooit gekreukeld Mooie prijzen Helemaal blij mee

Mooie kleding voor een goede prijs

Precies wat ik zocht en kwaliteit was naar verwachting

Snelle service, leuke kleding!

Ben vaak erg tevreden met de kleding van Kenza Moda. De service is prima, wordt na bestelling zeer snel bezorgd! Ik heb wel wat moeite met de vernieuwde website. Ik mis nu wat vaker waaruit het product bestaat bijvoorbeeld katoen. Dit stond wel vaak vermeld op de vorige site. Net als de maat die het model op de foto draagt, dit is handig om te weten. Verder ben ik heel tevreden, ga zo door :-) Groetjes, Wendy

Geweldige service

Altijd op tijd goede service en mooie kleding

Ruim aanbod wat steeds vernieuwend is

Tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding. Vind het echt wel jammer dat er geen lengtematen zijn voor de langere dames. Loop daardoor wel wat mis omdat het nu niet past.

Leuke kleren snelle levering en goedkoop

Je hebt heel snel de bestelling in huis, ook als je iets terugstuurt krijg je snel je geld terug. Leuke kleren en niet duur

Leuke collectie

Heerlijk lange vesten ...

Fijne ervaring

Fijne kleding, goede service, prima bevallen.

Goede ervaring met Kenza

Snelle levering, goede kwaliteit. Ben super blij met mij aankoop.

Service

Mooie kleding en goede service als je wilt retourneren, snelle terug betaling.

Direct reactie na een meer dat ik hen gestuurd had

Jammer dat je voor 75 euro moet bestellen om de verzendkosten niet te hoeven betalen. Dat brengt met zich mee dat er veel retour gaat

Wanneer ik iets bestel is het snel in huis en netjes verpakt en eigenlijk altijd goede kwaliteit. Als iets niet goed is is er goede service het wordt altijd netjes geregeld.

Binnen 24 uur werd mijn broek geleverd. Ideaal.

Korte Bunder 22

4741 PA Hoeven