Ik heb een eigen kapsalon en koop al jaren de kleding bij jullie, krijg dan ook regelmatig compliment over de kleding en verwijs ze dan natuurlijk naar jullie door.

Snelle levering, goede producten

Ik ben zeer tevreden. Producten hebben goede prijs-kwaliteit verhouding. Levering is altijd snel en producten passen goed.

Mooie nette kleding, vlot opgestuurd!

Leuke kleding en goede service

Ik heb al verschillende keren kleding besteld. Altijd goede levering. Ik word blij van de voorbeelden van shop de look. Al met al erg tevreden.

Leuke kleding voor een redelijke prijs.

Een bestelling wordt snel geleverd.

Altijd iets leuks voor een betaalbare prijs

Leuke kleding voor betaalbare prijs. Goede levering.

Leuke trendy kleding met een goede service

Ik heb een aantal keren qat bij Kenza Moda gekocht en het bevalt me erg goed. Leuke kleding tegen een mooie prijs. Service is heel goed. Korte levertijd en als je iets retour stuurt staat het geld zo weer op je rekening.

Leuke kleding voor een betaalbare prijs

Snel geleverd, leuke kleding.

Prima. Heel blij mee

Leuke combinatie en goede pasvorm. Kwaliteitprijsverhouding goed.

Super leuke kleding voor een goede prijs. Snelle levering

Levering snel maten kloppen

Levering gaat snel. Bij vragen snel antwoord en bij retour zendingen geld weer snel retour. De maten kloppen en door shop de look krijg je goede ideeen

Leuke winkel

Leuke kleding voor goede prijs en snelle levering.

Snelle levering, goede kwaliteit en prijs verhouding.

Regelmatig bestel ik kleding bij jullie. Snelle levering, goede kwaliteit, keurig verpakt, prijs is ook aantrekkelijk.

Snelle verzending, betaalbare prijs

Leuke kleren, prima service

Altijd leuke kleding in een goede kwaliteit en voor een prima prijs. Contact gehad ivm verkeerde kleur van tekst op shirt en dit is netjes opgelost.

Snelle levering in brievenbus pakketten

Leuke kleding, leuke prijs

Prijs en kwaliteit is in goede verhouding. Levering is snel en ook de terugbetaling als je kleding retourneert.

duidelijke site, snelle levering en goede service bij retour

Snelle levering.. tit nu toe zeer tevreden.

Snelle levering, leuke, kwaliteitsvolle en goed passende kleding. Leuke site !

Donkergroen spijkerjasje besteld snelle levering en prima kwaliteit. Blij mee!

Over het algemeen een goede kwaliteit/ prijs verhouding. Maten staan goed aangegeven. Snelle verzending. Gratis retour. Ik koop er graag.

Ik vind de omschrijving van de maat met model lastig.

Super blij mee

Mooie kleding goeie kwaliteit Echt super

Leuke kleding

Leuke kleding. Vind altijd wel wat leuks. Wat voor mij makkelijk is, ik heb dezelfde maat als het model. Zo kan ik altijd zien hoe iets valt en welke maat ik moet nemen.

Korte Bunder 22

4741 PA Hoeven