Snelle levering en leuke items!

Goede service, prijs kwaliteit zijn top

Mooie site de bestelling is goed en op de afgesproken tijd bij mij bezorgd..

Geweldige zaak!

Mooie kleding,altijd in mijn nopjes

Snelle levering en leuke kleding

Hele mooie kleding en super service

Hele goede ervaring met Kenza mode. Snelle levering en geen probleem als er een keer iets retour moet maar dat is niet vaak.

Mooie kleding snelle levering

Goede website, mooie goede kwaliteit kleding en een snelle levering.

Snelle levering, prima prijs kwaliteit verhouding.

Leuke kleding bij deze webshop

En snelle levering

De broek met blouse en vest heeft een mooie pasvorm en zit heerlijk

Helemaal prima

Netjes verpakt en bezorgd. Alles zit lekker en goed, komt geheel overeen met de omschrijving en plaatjes. Ik ben zeer tevreden. Top!

Leuke betaalbare kleding.

Ik bestel niet zo heel vaak kleding online,maar als ik bij jullie iets bestel is het eigenlijk altijd goed.

Mooie kleding en super snelle levering!!!

Echt super mooie kleding verkoopt Kenza Mode. En als je iets besteld wordt het heel snel geleverd. Top!!!!! Jammer dat ze niet meer op de markt staan. Maar online is ook een goede vervanging. Mooie en duidelijke website. Ik bestel er graag!!!

Ruime keuze top service!!

Heb al diverse keren besteld en altijd naar grote tevredenheid. Als ik iets retour stuur omdat de maat niet juist is, heb ik binnen korte tijd de betaling retour. Ga zo door!!

Fijne service Met hele leuke kleding! Retour is ook goed geregeld snel je geld terug

Ik ben een regelmatig terugkerende klant. Ik vind de kleding van kenza mode geweldig. Fijne kwaliteit en het past me goed.

super!

netjes ingepakt en snel in huis!

Goede ervaring bestellen en snel in huis !

Voor het eerst besteld bij deze website de ene dag besteld de andere dag in huis goede service ook met retourneren.

Leuke kleding

Snelle bezorging en leuke betaalbare kleding die goed past als je naar de aanbeveling luistert

Leuke betaalbare kleding

Leuke kleding voor betaalbare prijzen. Snelle levering. Alleen jammer dat ze niet standaard maat 46/ xxl bovenkleding in de collectie hebben.

Prima, komen 9na wat ze beloven

Super mooie kleding .

Snelle service en kleding is van top kwaliteit.

Geweldig!

Hele leuke kleding voor een mooie prijs. de travelstof bevalt mij erg.

Na een zoekgeraakte artikel, goed geholpen

Mooi, goed, snel

Artikelen staan goed omschreven op de site. Heb al best wat besteld gehad en bevalt goed. Snelle levering, bij een retour ook snelle afhandeling en netjes geld retour.

Korte Bunder 22

4741 PA Hoeven