Mooie kleding en super snelle levering!!!

Echt super mooie kleding verkoopt Kenza Mode. En als je iets besteld wordt het heel snel geleverd. Top!!!!! Jammer dat ze niet meer op de markt staan. Maar online is ook een goede vervanging. Mooie en duidelijke website. Ik bestel er graag!!!

Ruime keuze top service!!

Heb al diverse keren besteld en altijd naar grote tevredenheid. Als ik iets retour stuur omdat de maat niet juist is, heb ik binnen korte tijd de betaling retour. Ga zo door!!

Fijne service Met hele leuke kleding! Retour is ook goed geregeld snel je geld terug

Ik ben een regelmatig terugkerende klant. Ik vind de kleding van kenza mode geweldig. Fijne kwaliteit en het past me goed.

super!

netjes ingepakt en snel in huis!

Goede ervaring bestellen en snel in huis !

Voor het eerst besteld bij deze website de ene dag besteld de andere dag in huis goede service ook met retourneren.

Leuke kleding

Snelle bezorging en leuke betaalbare kleding die goed past als je naar de aanbeveling luistert

Leuke betaalbare kleding

Leuke kleding voor betaalbare prijzen. Snelle levering. Alleen jammer dat ze niet standaard maat 46/ xxl bovenkleding in de collectie hebben.

Prima, komen 9na wat ze beloven

Super mooie kleding .

Snelle service en kleding is van top kwaliteit.

Geweldig!

Hele leuke kleding voor een mooie prijs. de travelstof bevalt mij erg.

Na een zoekgeraakte artikel, goed geholpen

Mooi, goed, snel

Artikelen staan goed omschreven op de site. Heb al best wat besteld gehad en bevalt goed. Snelle levering, bij een retour ook snelle afhandeling en netjes geld retour.

Goede snelle levering!

Producten geroutineerd, het bedrag wordt snel teruggestort! I

zeer tevreden

keurig retour verwerkt en nieuwe beselling snel ontvangen

Heel erg goed

Snelle levering.

Goede service,met retourneren. En opnieuw kopen.

Super leuke en betaalbare kleding! snelle levering en afhandeling bij retourzending

Lekker zittende damesmode met een sportieve maar toch ook een sjieke twist. Een snelle levering en correcte afhandeling bij retourzendingen. Wat mij betreft een aanrader als je op zoek bent naar leuke en betaalbare dameskleding.

Duidelijke website, snelle reactie indien nodig. Prijs & kwaliteit top !

Fijne webshop. Snelle levering en goede afhandeling bij retourzending.

Goed en snel geregeld

Wel heb ik moeite met als ik een setje wil bestellen het in mijn beleving lastig is om vooral de riemen die erbij zitten eruit te halen. Dit kan aan mij liggen.

Mijn man besteld altijd hoop dingen voor mij. Heb jullie al bij meerdere vriendinnen aanbevolen en wordt altijd snel verstuurd, uistekend

Leuke kleding, goede prijs en snelle levering.

Leuke kleding, goede prijs en snelle levering.

Een aanrader

Snelle bezorging Leuke kleding tegen prima prijs.

Korte Bunder 22

4741 PA Hoeven