Goede, mooie betaalbare mode

Ze hebben een gevarieerd, kleurrijk aanbod aan kleding, het is betaalbaar en je loopt er altijd trendy bij. Ik ben een zeer tevreden over.

Snelle levering en goede service

Super kwaliteit

Goede kwaliteit . Snelle levering

Alles prima!!

Levering volgens afspraak, mooie spullen en wat niet bij me past retour gezonden en keurig afgehandeld!

Mooie items. Eén keer verkeerde maat ontvangen, maar binnen een paar dagen opgelost.

Snelle bezorging en prima service!!

Snelle bezorging en prima service. Een artikel was niet helemaal goed. Nieuwe besteld en terug gestuurd. Geld snel terug. Goede en snelle communicatie hierover via de mail.

Mooie kleding

Lekker betaalbaar en leuk

Leuke collectie ‘s. Kleding is over het algemeen van prima kwaliteit. Snelle levering. Retour van kleding gaat makkelijk en het geld staat vlot weer op je rekening

Erg goed

Betrouwbaar en snelle service!

Nog nooit een miskoop gehad. Leuke kleding voor een goede prijs en snelle levering.

Maten kloppen, fijn met een model erbij, , snelle levering.

Erg tevreden met alle artikelen die ik besteld heb. Heel fijn dat de kleding door een model getoond wordt. Snelle levering. Makkelijk te retourneren indien nodig.

Super kwaliteit voor een mooie prijs!

Was precies als op de foto en valt goed op maat

Uitstekend!

Snelle bezorging, leuke kleding van goede kwaliteit!

Kleding zijn mooi en van goede kwaliteit. Snelle levering

Goede kwaliteit

Past perfect staat heel mooi

Super fijne broeken van Place du Jour!

Voor het eerst 2 broeken besteld van Place du Jour, zitten heerlijk en past perfect! Blij mee!

Erg tevreden

Ik bestel de Laatste tijd veel kleding hier. Mooie kleding van goeie kwaliteit. Levering gaat altijd snel en goed. Ben erg tevreden.

Prima bedrijf

Snelle en correcte levering ! Mooie kleding

Heel goed.

Snelle levering. Duidelijk op de site te zien hoe de kleding eruit ziet.

Super netjes

Super netjes afgewerkt ook met retouren

Leuke kleding, voor een goede prijs

Leuke kleding voor een goede prijs. Bij retourzending wordt het snel afgehandeld.

Zeee snelle service

Snel kunnen bestellen en de volgende dag al in huis.

Korte Bunder 22

4741 PA Hoeven