Super kwaliteit voor een mooie prijs!

Was precies als op de foto en valt goed op maat

Uitstekend!

Snelle bezorging, leuke kleding van goede kwaliteit!

Kleding zijn mooi en van goede kwaliteit. Snelle levering

Goede kwaliteit

Past perfect staat heel mooi

Super fijne broeken van Place du Jour!

Voor het eerst 2 broeken besteld van Place du Jour, zitten heerlijk en past perfect! Blij mee!

Erg tevreden

Ik bestel de Laatste tijd veel kleding hier. Mooie kleding van goeie kwaliteit. Levering gaat altijd snel en goed. Ben erg tevreden.

Prima bedrijf

Snelle en correcte levering ! Mooie kleding

Heel goed.

Snelle levering. Duidelijk op de site te zien hoe de kleding eruit ziet.

Super netjes

Super netjes afgewerkt ook met retouren

Leuke kleding, voor een goede prijs

Leuke kleding voor een goede prijs. Bij retourzending wordt het snel afgehandeld.

Zeee snelle service

Snel kunnen bestellen en de volgende dag al in huis.

Super kleding

Super leuke kleding

Zeer goede service, snelle levering

Zie boven

Goede, snelle service.

Een aantal bestellingen heb ik inmiddels geplaatst. Het artikel is identiek aan de gepresenteerde foto's en de levering is snel. Zeer tevreden!

Leuke kleding voor redelijke prijs

Over het algemeen leuke kleding voor een redelijke prijs meestal. Verzending ook netjes en snel.

geweldige betrouwbare website

Ik ben al paar jaar klant bij Kenza moda en bestel regelmatig mijn kleding online. Het leuke is dat de eigenaresse foto's bij ieder artikel zet van haarzelf hoe iets staat, waardoor je al snel een idee hebt of iets bij je past. De maten zijn ook goed betrouwbaar. Als iets toch niet helemaal naar je zin is, stuur je het terug en heb je binnen no-time het geld weer terug op je rekening. Aanrader: kijk regelmatig bij "shop-the-look" leuke ideeen voor combinaties die je met 1 druk op de knop kunt bestellen.

Top!!!

Zeer goede en leuke kleding… ook maat technisch super!!

Snelle levering!

Ik heb een jurk besteld, maat was precies zoals advies.

gewoon goed

gewoon goed

Snelle levering !

Fijne site en mooie kleding voor betaalbare prijs.

Jammer dat er geen grotere maten zijn heb anders altijd l xl maar deze vallen iets kleiner bij jullie

tevreden

Ben tevreden met de levering, vandaag besteld , binnen 2 dagen geleverd. Kleding voldoen zoals het op de site staat. Goede kwaliteit. Leuke reacties gehad.

Super snelle levering

En goede retour service