Goederen komen volgens afspraak en retouren geen probleem en snelle uitbetaling. Leuke betaalbare kleding en goede kwaliteit

snelle goede levering

snelle levering. duidelijke mail met bevestiging

De kleding is leuk , sportief, stoer en prima op maat dankzij de modelbeschrijving ( kleding valt maat groter, kleiner uit). De retourzending verloopt ook prima. Fijne shop! Nooit kleding bestelt voor corona, maar nu ben ik een trouwe klant.

Mooie kleding

Goeie kwaliteit kleren voor een mooi prijsje

Altijd de andere dag al binnen hele goede service,ook met ruilen snel je geld weer terug!!

Super leuke kleren leuke setjes! En zeer snelle levering. Dit is mijn favoriete overzichtelijke webwinkel

Leuke mode en goede service

Leuke mode voor een betaalbare prijs. Ik krijg altijd complimenten als ik iets van Kenza draag. Goede en snelle levering.

Goede kwaliteit en kleding wat goed bij de mode van nu past.

Snelle levering Goede kwaliteit Goede pasvorm en maat wat het model ook draagt. Snelle retour afhandeling, mocht t een keer nodig zijn.

Makkelijke site, veel leuke mode voor een leuke prijs. Snel geleverd en bij retour ook snel afgehandeld. Het enige wat ik soms mis is de maatvoering. Hoe iets valt. Maar verder top ! Aanrader.

Goede ervaring

Vlotte toezending van mooie kleding , goede kwaliteit! Retour ook vlot afgewerkt! Zal bij een volgende bestelling zeker even bij Kenia kijken!

Snelle levering, retourzending wordt snel afgehandeld. Kortom zeer tevreden.

Vlotte bezorging en dat voor een super prijs

Prima website

Af en toe ontbreekt het nog wel eens aan maat aangeving.

Snelle levering goede service alleen jammer dat er niet zo veel kleding is in xxl

Super goed bedrijf

Altijd de getoonde artikelen op voorraad en snel geleverd. Uitstekende service.

geweldig

snelle service - mooie kwaliteit producten kortom TOP

Leuke kleding goed geprijsd , vlotte levering

snelle levering, bij retour sturen snel geld retour

prima website, alleen de kleding wordt in zo’n klein doosje verstuurd soms jammer van de nieuwe kleding.

Goede kwaliteit bij retour snel geld terug

Ik vind het heel prettig om bij Kenza Moda online te winkelen en stuur bijna niets terug. Alleen mis ik een retour sticker als ik iets teug stuur.

Super!!

Leuke kleding, goede pasvorm en snelle levering en goede service!!

Snel en correcte leveringen, Ben zeer tevreden

Heel goed Alleen erg jammer dat je niks meer hoort vd kleding die uitverkocht is, en je een mail van zou krijgen zodra t weer te bestellen is.

Prima, snel in huis

Zeer tevreden,al vaker iets besteld en is altijd goed

Ik heb al een aantal keer iets besteld, leuke kleding, maten kloppen, snelle levering Ook iets teruggestuurd, -gratis- heel snel geld retour Echt een leuke site!

Korte Bunder 22

4741 PA Hoeven