Leuke betaalbare kleding

Dat vaak de L/LX of XXL snel uitverkocht en als het weer op voorraad is dan niet kan reserveren jammer

Super !!!

Ziet er echt zo uit als op de website en super snelle levering. Super tevreden !!!

Leuke kleding en goede kwaliteit prijs verhouding

Veel vernieuwing en altijd weer verrassend

Heel tevreden!

Leuke en betaalbare kleding van goede kwaliteit!

Fijne en goede webshop

Ik bestel regelmatig bij de webshop. Goede verhouding tussen kwaliteit en prijs. Als er iets met de kleding is(zoals bij mij een gaatje in een trui) wordt er een nieuwe verstuurd. Klantvriendelijkheid vind ik dus top!!

Al veel besteld en altijd zeer tevreden

Hele fijne services en snelle levering. Al veel besteld en altijd tot grote tevredenheid

Leuke kleding!

Snelle levering en goede service

Snelle service, prima

Na de bestelling is het snel in huis en kocht het evt niet goed Ijn, is er een goede service om eea te ruilen of terug te geven.

Leuke kleding

Kleding is leuk maar de kleding maten mogen iets duidelijker One mt pas niet goed bij mt 42 vooral niet bij de blouse en shirts en jurken Maar dat is natuurlijk ook weer bij iedereen verschillend

Snelle levering, fijne kleding, goede service

Ik koop hier al jaren. De kleding blijft mooi en gaat lang mee. Nadat een broek toch na een 3 maal dragen stuk ging, ontving ik de volgende dag al een nieuw exemplaar.

Leuke winkel met betaalbare mooie kleding

Mooie kwaliteit, netjes verzorgd thuisbezorgd. Snelle levering. Alleen jammer dat de blousjes en T-shirts niet in grotere maten zijn.

Duidelijk, netjes en volgens afspraak

Snel besteld snel geleverd. Zoals afgesproken.

Goede kwaliteit en snelle levering

Ik heb nu een aantal keer kleding besteld via Kenza Moda. Elke keer is de kwaliteit prima en de levering lekker snel.

Kleding past goed en is mooi

Erg leuke betaalbare kleding!

Leuke betaalbare kleding. Bij retourzending wordt netjes een mail verstuurd dat het goed ontvangen is en het geld wordt snel teruggestort. Super service!

Leuke kleding

Ik ben heel blij met Kenza Moda. Ze hebben leuke kleding en je hebt het snel in huis. Ook een goede service. Ik kan het iedereen aanraden.

leuke site en goed levering

over het algemeen snelle levering en netjes verpakt

bestel en direct geleverd

zoals op de website staat zo is het ook. Goede kwaliteit en snelle levering.

Hele goede ervaring!

Prima service, redelijke prijzen!

Goed.

Goede kleding.

Super Webshop

Hele goede service! Maten zijn perfect...

geweldig

snelle levering, goede service.

Producten zijn goed

De kwaliteit is heel goed , maar ik had een mooie groene broek besteld strets maar hijwas niet in mijn maat , ik heb normasl een S en had ikbesteld was te groot en eenextra smal hebben jullie niet dat ik heel jammer .

Snelle service. Goede kwaliteit. Leuke items elke keer weer.

Prettig contact altijd al er eens iets is met ruilen of iets dergelijks

Goede maat. Snel geleverd

Overzichtelijke site