Snelle en goede service

Altijd snelle verzending, 1x iets retour moeten sturen. Dit was ook binnen een paar dagen geregeld. Toppie, zeer tevreden

Prima webshop

Netjes , prima webshop

Prachtige kleding, niet duur, snelle levering en top service...

Leuke kleding voor fijne prijzen!

Handige overzichtelijke website. Snel besteld en snel verzonden. Fijn ook gratis verzendkosten bij een bepaald bedrag en dat je kunt retouneren. Mis alleen soms echt de maten in cm bij een artikel. En meestal staat de lengte er niet bij. Zou retourneren nog meer kunnen voorkomen. Al plaatsen jullie fijne modellen, normaal postuur.

fijne webshop!

Je krijgt wat men belooft! En als het om wat voor reden dan ook niet bevalt kun je het zonder problemen terug sturen!

Prima kwaliteit en pasvorm en dat voor deze spotprijzen.

Snelle levering leuke kleren en mooie prijzen. Ga zo door !!

snel ,goede kwaliteit

ik heb al vaker wat besteld, elke keer een goede ervaring

Ik ben zeer tevreden over Kenza alles wordt snel en goed geleverd ! Leuke site waar ik veel op kijk en af en toe bestel. Ook shop the look vind ik erg fijn !

leuke kleding

jullie hebben leuke kleding. super snelle levering, en retour verzenden is ook geen probleem!! En betaalbaar!!

Prima pasvorm ,goede kwaliteit

Altijd op tijd, makkelijk bestellen

Altijd op tijd, makkelijk bestellen

Fijne kleding. Goede prijs/kwaliteit

Altijd snelle levering en retourneren worden ook snel geregeld

Ik heb fijne ervaringen met dit bedrijf. Ga zeker nog vaker bestellen

Ik heb tot nu toe alleen broeken besteld maar ik ga zeker andere kleding bestellen

Had 1 jurk besteld maar helaas te klein

Fijne winkel snelle levering en retourneren gaat soepel en snel Duidelijkheid van verschillende maten bij de producten maakt de keuze makkelijk

Snelle bezorging Na retour van 1 artikel heel snel geld terug

Alles goed ontvangen en wat ik er van verwacht had ,klopt.

Ik ben zeer tevreden over Kenza producten en levering

Ik ben zeer tevreden over de geleverde producten van Kenza

Leuke kleding

Al een paar keer besteld en tevreden! Leuke betaalbare kleding. Na bestelling binnen paar dagen de kleding in huis. Wel verschillen de maten van verschillende merken.

Hele mooie kleding

En goede service met retourneren

Snelle levering, goeie prijsverhouding

Ik heb hier al regelmatig wat besteld. Mooie betaalbare kleding van goede kwaliteit. Wordt altijd goed verpakt en snel geleverd.

Korte Bunder 22

4741 PA Hoeven