Prima pasvorm ,goede kwaliteit

Altijd op tijd, makkelijk bestellen

Altijd op tijd, makkelijk bestellen

Fijne kleding. Goede prijs/kwaliteit

Altijd snelle levering en retourneren worden ook snel geregeld

Ik heb fijne ervaringen met dit bedrijf. Ga zeker nog vaker bestellen

Ik heb tot nu toe alleen broeken besteld maar ik ga zeker andere kleding bestellen

Had 1 jurk besteld maar helaas te klein

Fijne winkel snelle levering en retourneren gaat soepel en snel Duidelijkheid van verschillende maten bij de producten maakt de keuze makkelijk

Snelle bezorging Na retour van 1 artikel heel snel geld terug

Alles goed ontvangen en wat ik er van verwacht had ,klopt.

Ik ben zeer tevreden over Kenza producten en levering

Ik ben zeer tevreden over de geleverde producten van Kenza

Leuke kleding

Al een paar keer besteld en tevreden! Leuke betaalbare kleding. Na bestelling binnen paar dagen de kleding in huis. Wel verschillen de maten van verschillende merken.

Hele mooie kleding

En goede service met retourneren

Snelle levering, goeie prijsverhouding

Ik heb hier al regelmatig wat besteld. Mooie betaalbare kleding van goede kwaliteit. Wordt altijd goed verpakt en snel geleverd.

Snelle levering Goede service

Top snelle levering en goede kwaliteit.

Bestel vaker hier mijn kleding. Altijd goed. Prima Snelle levering Indien retour ook netjes je geld terug

Perfecte prijs en service.

De levering is altijd op tijd. Fijne en mooie kleding en betaalbaar.

Top service.

Snelle levering en top kwaliteit kleding

Hele snelle bezorging en maten kloppen altijd

Het is super fijn dat als je iets besteld, je het de volgende dag al in huis heb . Maten en kleuren kloppen ook zoals op de site . Ben dik tevreden over jullie

Super webshop

Ik bestel al verschillende jaren kleding, Meestal naar tevredenheid. Moet er iets retour dan wordt het geld snel teruggestort. Goed prijs kwaliteit.

Leuke kleding en goede service

Al diverse keren kleding besteld en altijd prima. Als er wel iets niet in orde is wordt het keurig opgelost. Dus Top !

Goed verzorgt.Op tijd bezorgt

Korte Bunder 22