Kenza Moda, altijd goed!

Leuke hippe kleding voor een redelijke prijs en supersnel geleverd!

Een heek goede ervaring

Ik vind het leuke kleding. Jammer dat het soms een maat is, want dan past het mij helaas niet. Heel jammer want die zijn soms heel mooi.

Snelle levering, goede afwikkeling retourzending en natuurlijk mooie kleding, mijn favoriete online kledingwinkel

Mooi spullen voor een goede prijs en snel geleverd

Uitstekende service!

Goede en fijne kwaliteit kleding

Mooie bij elkaar passende setjes kleding.

Altijd blij met de setjes kleding. Maattabel klopt. De service vind ik super. Jullie doen de moeite om te kijken naar andere maten. De afspraak van jullie om terug te bellen, gebeurd ook echt. Top.

Top service, leuke spullen en mooie prijs

Top service, leuke spullen en mooie prijs

Betaalbare super leuke kleding

Betaalbaar, super leuke en gevarieerde kleding. Met daarbij snelle levering en zeer nette afhandeling in contact met klantenservice.

Snel verstuurd, rok nog leuker dan op de site!

Snelle levering en ook snelle afhandeling van retouren.

geweldig!

Modieus, de maten kloppen, grote sortering. Betrouwbaar, meestal de volgende dag al de bestelling in huis.

Snelle levering Leuke kleding mooie leuke prijs!

Alleen maar positief, zeer snelle levering en wanneer je een retour stuurt binnen korte tijd geld terug opnrekening!

altijd goed

super bedrijf altijd goed qua service. is een product niet je maat of je smaak, dan is het geen probleem, je kunt het retour sturen en je krijgt gelijk geld terug. Erg tof.

Fijne webshop!

Fijne webshop, leuke items en prima service. Snelle afwikkeling van retour en geld terug. Tevreden!!

Zeer tevreden alles snel geleverd. Retourneren verliep makkelijk en het bedrag was snel verrekend. Kortom tevreden over Kenza.

Makkelijk winkelen, betrouwbaar.

Duidelijke site, snelle levering, gratis retour!

Prima gegaan

Snelle levering, prima kwaliteit korte broek

Ik bestel altijd graag bij Kenia Moda. De broeken zitten als gegoten

goede service! Leuke kleding en betaalbaar.

snelle service. leuke kleding en betaalbaar

Fijne webwinkel

Ik heb hier al meerdere leuke kleding besteld. Gaat allemaal vlot en heel correct ook wanneer je iets terugsuurd. Zal vast nog een keer weer bestellen.

Mooie kleding voor weinig geld

Snelle levering en mooie kwaliteit kleding

vlotte levering zonder gedoe

vlotte levering zonder gedoe