Leuke webshop!

Snelle levering, leuke kleding. mooie stof, eventuele retour snel afgehandeld

Leuke kleding

Ik vind het wel jammer dat vaak kleding 1maat heeft En sommige kleding stukken van zweet materiaal gemaakt! Verder ontzettend tevreden met de spijkerbroeken

Snelle service en betaalbaar!

Wat ik tot nog toe heb besteld zit als gegoten

Altijd zeer tevreden

Ik ben altijd zeer tevreden over de kleding, de bestelwijze, levering en indien nodig de retournering

Goede website met leuke kleding. Snelle levering en alles netjes afgehandeld.

Snelle levering. Muffe geur kleding

Assortiment is leuk en betaalbaar. Levering was snel. Alleen jammer dat de broek heel muffig rook, toen deze uit het plastic kwam. Net of deze lang in een vochtige, schimmelige omgeving had gelegen. Twee keer moeten wassen om die geur eruit te krijgen

Prima! Snelle levering !

Mooie spullen snelle levering!

Voor het eerst wat besteld, mooie kwaliteit en wat je op de foto ziet klopt. Ook snelle levering. Ik ga zeker vaker bestellen

Mooie kleding zit altijd goed

Altijd snelle levering, goede kwaliteit en zeker niet te duur

Jammer dat jullie geen maatje kleiner hebben

Had graag gezien dat jullie een maatje kleinder gehad hadden. Ik heb normaal 34/36 van broek maat.

Voortreffelijk

Voortreffelijk

Leuke kleding, fijne prijs!!!

snelle bezorging, leuke kleding, fijne prijs!!

Snelle afhandeling

Super mooie passende kleding snelle levering

Super mooie passende kleding en snelle levering er bij met Kenza Mode

Geweldig online webshop

Kenza Moda leverd goede betaalbare kleding. Snelle levering en ook Snelle retour en terug betaling Vaak binnen 2 dagen. Daar kunnen veel andere webshop een voorbeeld aan nemen Zeer tevreden over Kenza Moda 1 puntje, achteraf betalen kan niet, zou af en toe best fijn zijn als dat wel kon In ieder geval een tevreden klant

Goeie service

Snelle levering retouren ook altijd snel afgewerkt.

Snel!

Vind alleen bezorgkosten bedrag 75,00 te hoge drempel

Snel bezorgd!

Snel bezorgd, broeken zijn helemaal wat ik er van verwachten en ook nog eens goedkoop!

Prima service, slecht terugbetaling bij retour alleen geen after pay dat vindt ik wel jammer.

Goed geadviseerd aan de telefoon

Omdat ik niet zeker was van de maat ,2 maten besteld en weer 1 retour gestuurd Supersnel het bedrag weer terug op de rekening

Meest leuke kleding met een top bestel site!

Smaken verschillen in kleding. Maar bestellen gaat rap, levering nog rapper en evt. retouren worden ook snel verwerkt!

Mijn favoriete winkel

Goede kwaliteit en prijzen. En een snelle levering. Ik shop hier graag.

Snel geleverd voldeed helemaal aan mijn verwachtingen.

Leuk setje. Past perfect

Leuke kleding, voor leuke prijzen. Makkelijk besteld en snel geleverd.

Korte Bunder 22

4741 PA Hoeven