bestel heel veel. altijd leuk

bestel heel veel. altijd leuk

Mijn ervaring is prima. Het enige wat ik jammer vind is dat je geen bestelgeschiedenis hebt en dat je niet kunt terug kunt zien wat je allemaal besteld hebt. Via dames kleding webschop. Maar verder heel tevreden.

Goede kwaliteit na een dag al in huis

Goede betaalbare kleding Alles komt netjes op tijd Leuke kleding elke x maar weer Ik ben fan

Niets op aan te merken, super service!

Snel geleverd, leuke kleding, maten best goed omschreven. Ook een aantal stukken retour gestuurd, dit werd ook snel en netjes afgehandeld.

Vlotte service, leuke stijl.

De stijl is herkenbaar maar toch variabel. Veel kledingstukken kunnen gecombineerd worden. Ik houd van de stijl. Bezorging is vlot. Kleding heeft goede kwaliteit.

Goede service snelle levering en ook snelle terugbetaling

Mode wordt leuk gepresenteerd. Snelle levering, netjes verpakt. De kleding is precies mijn smaak en ik moet uitkijken dat ik niet blijf kopen;) Prijzen zijn aantrekkelijk. Bedrag van de artikelen een dag na het retourneren al op mijn rekening. Kenza Moda echt een aanrader!

Superrrrtop

Ik heb al meerdere keren besteld bij Kenzo Moda. Altijd een snelle service. Leuke kleding en een overzichtelijke site.

Wat mij opvalt is dat de maat er niet altijd er bij word gezet is wel eens lastig of je er wel of niet aanpast

Erg tevreden

Snel verstuurd, goed verpakt, goede prijskwaliteit verhouding

Ben zeer tevreden

Ben zeer tevreden met wat ik heb gekocht Kan nu fijn dat van jullie dragen ,had eerst altijd grote maten mode nodig maar heb sinds maart een maagverkleining laten doen en er zijn al 25 kilo afdus nu fijn kleding van kenza aan

Had op de foto een iets andere voorstelling van de stof van mijn bestelde jasje. Maar ben er toch heel blij mee!

Snelle levering Prijs kwaliteit verhouding goed

Hele mooie kleding alleen ik vind het jammer dat t-shirt maat L XL heeft en niet alleen XL maar verder niks op aan te merken

Als ik wat bestel of retour stuur, het wordt snel afgehandeld!

Mooie kleding snel in huis!

Super goed. Snelle levering

Super goed geregeld alles verzending/retouren

mooie en goed kwaliteit

ben blij als er weer nieuwe klein binnen komt en er iets tussen zit wat voor mij leuk zal zijn. ze hebben altijd leuke en goede kwaliteit kleding

Snelle levering, leuke kleding

Ik ben zeer tevreden. ZEER snelle levering en leuke items. Een beetje anders dan anders, dus aparter dan wat in de winkel hangt. En zeer voordelige prijzen!

Prima webshop

Leuke artikelen, snelle levering, en bij retour snelle terugbetaling. Top.

Goede ervaring

Mooie kleding snel bezorgd en niet duur

Super onlinewinkel

Kenia mode heeft hele leuke kleding op tijd bezorgd ook

Heb mijn vest ontvangen mooi ingepakt en ziet er heel mooi uit . Zal heus meer op je site bestellen .

Korte Bunder 22

4741 PA Hoeven