Pluspunten
Leuke afwisselende collectie
VerbeterpuntenIk heb een jas besteld, ik moest eerst de knopen allemaal vastnaaien, ze zaten allemaal heel los
Pluspunten
Snelle levering !! Krijgt waar voor je geld !!!!
Pluspunten
Pluspunten
Zeer snelle service. Leuke kleding voor leuke prijs
Pluspunten
Erg tevreden. Leuke kleding voor een prima prijs en sneller levering
Pluspunten
Maten komen goed overeen met de winkels
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Het positive punt is het mail verkeer , omdat mijn product er niet was ,werd er een ander aangeboden , of mijn geld terug. Dat vind ik een nette service.
VerbeterpuntenJammer dat mijn jurkje verkleurde bij het wassen, maar het past perfect. Erg blij mee.
Pluspunten
Veel keuze
VerbeterpuntenJammer dat de tuniek 2 weken later goedkoper bij Terstal in de winkel hangt. Ik had gehoopt iets te kopen waar niet iedereen in loopt.
Pluspunten
Fijn bedrijf met mooie en betaalbare dames kleding.
Pluspunten
Leuke moderne betaalbare kwaliteits kleding. Heb al 3 totale setjes gekocht. En ik ben er heel erg blij mee.
Pluspunten
Vriendelijke en adviserende klantenservice!
VerbeterpuntenDuidelijker, grotere foto's
Pluspunten
snelle levering, mooie kwaliteit, goede pasvorm
Pluspunten
zeer snelle levering en leuke producten
Pluspunten
Snelle en nette levering
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle levering Prijs/kwaliteit
VerbeterpuntenMeer nieuwe producten
Pluspunten
Snelle levering en hele leuke kleding. Leuke combinatie.
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Snelle levering. Mooie combinaties op de site.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Altijd leuke kleding en uitleg bij de maten klopt!! Zeer tevreden terugkerende klant
Pluspunten
n.v.t
Verbeterpuntenn.v.t
Korte Bunder 22