Pluspunten
word goed op de hoogte gehouden over de status van de bestelling
Verbeterpuntensnellere levering (vandaag besteld, morgen in huis)
Geen verzendkosten, dat vind ik wel een must
Pluspunten
Leuke items voor goede prijs
Pluspunten
Vlotte verzending, netjes verpakt. Goede service ivm klacht en de afhandeling ervan. Top!
Pluspunten
Snelle reactie...goede service
VerbeterpuntenGa zo door....
Pluspunten
Snelle levering. Goede Prijs/kwaliteitverhouding. Blijf de site zeker in de gaten houden
Pluspunten
Snelle levering mooie kwaliteit kleding
VerbeterpuntenMogelijk in.de toekomst 24uurs levering?
VerbeterpuntenNiet
Pluspunten
VerbeterpuntenBeter retouren verwerken door bijvoorbeeld gratis te kunnen retourneren. Verzendkosten gratis maken.
Pluspunten
Correct
Verbeterpuntenn.v.t
Pluspunten
Zeer snelle service
VerbeterpuntenGratis retour (als aankoop niet goed zit). Voor mij (helaas) een reden om niet meer bij jullie te bestellen, sorry.
Pluspunten
snelle levering. mooie produkten. zeer tevreden
Verbeterpuntengeen verbeterpunten
Pluspunten
Artikelen worden netjes verpakt geleverd. Artikelen worden snel geleverd, prettig ook dat je, als consument zelf, je bezorgmoment kunt aangeven! Fijn dat de pasvormen duidelijk worden vermeld, dat helpt bij de aankoop.
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Zeer leuk bedrijf
Pluspunten
Snelle leveringen, erg tevreden.
Korte Bunder 22
4741 PA Hoeven