Pluspunten
VerbeterpuntenMailen wanneer iets verstuurd is
Pluspunten
Bestelling niet doorgekomen, wel betaald. Zelf achteraan moeten gaan.
Pluspunten
Snelle bezorging. Product was niet voorradig ook daarover goed en snel geïnformeerd
VerbeterpuntenRetour van product was wat omslachtig. Zelf frankeren. Daar ligt nog wat winst te halen
Pluspunten
Nazorg nvt, omdat alles perfect verliep! Snelle levering en hele goede kwaliteit
Verzendkosten houden me tegen om een enkel kledingstuk te bestellen, €3,95 terwijl dit in een enveloppe kan en dus goedkoper kan. Maar dit is ook écht het enige minpunt. Super kleding, leuke prijzen en snelle levering!
Pluspunten
Leuke betaalbare kleding
Pluspunten
Snelle levering, maat kleding klopt, artikel retour gezonden en werd snel en correct afgehandeld!
Pluspunten
zeer snelle levering
Verbeterpuntenopletten met afprijzen, ik heb die broek Wendy gekocht, en 1,5 week later was hij afgeprijsd, ik heb dat aangegeven, maar ik heb tot op de dag van vandaag nog niks gehoord.
Pluspunten
Leuke vlotte mode vindt ik mijn leeftijd is 55 en vindt het moeilijk omkleding te vvinden.
VerbeterpuntenZou leuk zijn als er ook wat bij passende schoenen bij de kleding .
Pluspunten
Snelle levering en prima prijs en kwaliteit verhouding
Pluspunten
Leuke moderne mode voor betaalbare prijzen
VerbeterpuntenVergoeden van retour verzendkosten als je het niet wilt ruilen voor een ander artikel.
Korte Bunder 22
4741 PA Hoeven