Goede Service

Bestelproces van begin tot eind goed kunnen doorlopen. Mooie overzichtelijke website en ook nog ‘s bij ieder artikel ‘n duidelijke beschrijving van het product. Graag kom ik hier ‘n volgende keer weer ‘s ‘ kijkje nemen …, tot de volgende bestelling!

Geweldig!

Zeer goed, duidelijk uitgelegd boek! Anders dan alle andere door de brede uitleg van voeding tot vitaminen en meer!

Mooie, Kleine, milieuvriendelijke airfryer

Eindelijk durfde ik airfryer aan te schaffen. Klein model paste perfect in mijn minikeuken; ook zonder schadelijke stoffen en milieuvriendelijk geproduceerd. Al meteen goed bruikbaar en werkt uitstekend. Goede handleiding ook. Enige minpuntje (misschien) dat ik zelf na verloop van niet-levertijd moest vragen hoe het zat. Meteen antwoord met reden maar die had ik graag zonder vragen gekregen. Daarna binnen een dag, op goede manier bezorgd. Hulde voor aandacht voor mij toen ik er om vroeg.

Keurige bezorging

De spullen die je besteld worden altijd keurig bezorgd. Met aandacht ingepakt. De producten zijn natuurlijk en niet in plastic verpakt

top

goede service

Fijn product maar onduidelijkheid over de verzending

Tevreden over het product maar nog nu nog niet veel ervaring mee opgedaan. Jammer dat ik na de bevestiging dat de bestelling was verwerkt, niet op de hoogte ben gebracht van de verzending met een eventuele track and trace. Ik kreeg via Post.nl een bericht dat het pakket zou worden geleverd.

Uitstekende service en fijne producten

Mooi assortiment producten. De service is uitstekend.

Kopen zonder troep

Fijn dat er een webshop is waar je kan winkelen zonder je zorgen te maken of het product wel.klopt. Goede service, snel geleverd.

Alles goed en stevig verpakt in een stevige doos en een snelle levering. Top

Mooie natuurlijke producten

Steeds verrast door het aanbod.

Betrouwbare webshop

Op 1 voorval na heb ik een héél goede ervaring met deze webshop!

Altijd goed

Bestellingen van Puur Mieke zijn altijd goed en een feestje om uit te pakken.

Prima product op tijd geleverd

Al meerdere keren gembershotjes besteld. Tot nu toe geleverd volgens bestelling. Wel vreemd dat er de laatste keer van de 36 flesjes 12 flesjes los verpakt waren. Lijkt me niet erg efficiënt.

Snelle verzending en mooie producten!

Fijn dat de bestelling snel werd verzonden. De bezorging door PostNL ging niet helemaal goed maar jullie klantenservice reageerde ook hierop weer snel.

Super snelle en goede levering

Super snelle en goede levering, producten waren goed verpakt. Ook de producten zijn erg goed , betrouwbaar en betaalbaar. Ben Super tevreden met alles, dank jullie wel

Uitstekende producten geleverd met uitstekende service!

Een heel uitgebreide keus aan producten die snel geleverd worden. En als bonus op Mieke’s site heel goede en lekkere recepten

Ik Puur Mieke gast het altijd goed!!

Makkelijk bestellen geen problemen. Hartstikke fijn!

veilige betrouwbare biologische producten

Ik koop graag bij Puur Mieke omdat ik dan zeker ben dat mijn producten van de beste kwaliteit zijn.

Heel persoonlijk

Wordt met liefde verstuurd

Heel goeie producten snel geleverd

Hele fijne producten!

Hele fijne producten, snel geleverd en goed en mooi verpakt met een persoonlijk tintje. Top webshop! Een dikke 10

Goede een eerlijke producten

Ik bestel al jaren bij Puur Mieke. De producten die ze verkopen zijn verantwoord, eerlijk, zuiver van goede kwaliteit. De service is heel goed. Je bestelling wordt snel geleverd en de klantenservice is goed bereikbaar en behulpzaam. Ik ben blij met Puur Mieke!

Blij

Blij met de kwaliteit van de artikelen en jullie service!

Goede producten en prima klantenservice

Regelmatig koop ik diverse artikelen bij Puur Mieke zowel voor de keuken, voor mijn persoonlijke verzorging en gezondheid. Altijd tevreden en blij met het assortiment. Ook de klantenservice werkt snel, vriendelijk en accuraat.

Een pracht product dat aan alle eisen voldoet

Gemakkelijk in gebruik, heel mooi en eenvoudig uitgevoerd. Gedegen materiaal. Kortom heel blij met deze aanschaf.

Schutboom 2 B

5427 CG Boekel

Over Puur Mieke

Gezondheidswinkel | ✅ Natuurwinkel | ✅ Allerlei supplementen | ✅ Voor een gezond leven | Bekijk direct de website Puur Mieke – Gezondheidswinkel met een uitgebreid assortiment biologische producten Bij Puur Mieke geloof ik in een goede gezondheid voor iedereen, ongeacht wie ze zijn of wat hun persoonlijke doelen zijn. Daarom zetten we ons bij onze online gezondheidswinkel in om de grootste natuurlijke, biologische, en milieuvriendelijke artikelen tegen de beste prijs aan te bieden. Ik ben enthousiast over alle aspecten van natuurlijke geneeswijzen en gezonde voeding, en ik streef ernaar de grootste selectie natuurlijke producten te bieden die er is. De missie van Puur Mieke is de beste alternatieve geneeskunde, kwaliteit vitamines en supplementen, gezondheidsvoeding, sportvoeding, natuurlijke lichaamsverzorging, en alles wat je verder nodig hebt om een beter en gelukkiger leven te leiden, aan te bieden. In het assortiment van onze natuurwinkel vind je een uiteenlopend aanbod aan biologische producten. Hoewel we vooral bekend zijn om onze vitamines en supplementen, bieden we in onze biologische winkel ook een breed assortiment aan overige biologische en natuurlijke producten. Shop bij Puur Mieke online op basis van specifieke dieet- of allergie-eisen. Als je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten, dieetbeperkingen, persoonlijke voorkeuren, of ethische bezwaren hebt, lees je waarschijnlijk de etiketten op alles wat je koopt. Het kost tijd om artikelen te vinden die aan je eisen voldoen, of je nu net begint of al heel lang op de etiketten van je producten let. Daarom hebben we bij Puur Mieke een speciale gezondheidswinkel ontwikkeld waar je van alles terugvindt, van veganistische goederen tot allergie-vriendelijke maaltijden tot non-GMO vitamines. Bovendien geven we in onze natuurwinkel suggesties voor gezond leven, recepten, en meer om aan je biologische behoeften te voldoen. Biologische producten online kopen kan eenvoudig in onze gezondheidswinkel.