Echt pure producten

Ik heb inmiddels diverse producten van Puur Mieke in mijn voorraadkast staan en ik ben zeer tevreden over alle producten. Zeker ook de collageen die ik al een poosje gebruik, maar ook botten bouillon en diverse andere producten kan ik zeker aanbevelen.

Hoef niet uit te leggen, gewoon goed voor jezelf!

Beter dan best, als je van jezelf houdt, dan kan je jezelf deze pure artikelen trakteren. Lekker uitproberen!

verassend

Degelijk verpakt en zonder plastic bobbeltjes folie ;) en echt leuk een verassing, een paar velletjes van hun wasmiddel. Gelijk uitgetest! De collageen smaakt neutraal en lost goed op, echter mis ik wel een maatlepeltje, dat meet makkelijker 10 gram af. De multivitaminen nog niet aangepakt ,eerst de oude opmaken. Dik tevreden !

Tevreden klant

Goede producten en een breed aanbod voor een mooie prijs. Daarnaast is het heel fijn dat de producten milieuvriendelijk verpakt en verstuurd worden. Kortom: ik ben tevreden,

TOP producten en prima levering.

TOP producten die altijd stip geleverd worden. Ik had eens een foute bestelling gedaan. Mijn eigen schuld. Die mocht ik terug sturen en een nieuwe bestelling plaatsen. Dank u wel Mieke en haar team. Er zit de laatste tijd ook altijd een leuke verrassing bij, ik verklap ze niet, maar ik vond ze heel leuk.

Lievelings webshop

Ik moet me altijd bedwingen niet teveel te kopen want bij Puur Mieke hebben ze zoveel fantastische producten! Daarbij wordt het altijd supersnel geleverd in een duurzame verpakking.

Mooie producten. Met aandacht ingepakt (zo voelt het haha). Snelle levering.

Blij met de producten.

Hele fijn olie

Hele fijne olie

Prettig bestellen bij Mieke en een vlotte bezorging

De producten die ik gebruik bevallen uitstekend, er is veel keus en bezorging verloopt zoals beloofd. Bij mijn laatste bestelling gebruik gemaakt van de punten die ik gespaard had. Dat was een prettige meevaller tijdens het afrekenen. In de doos altijd een leuk kaartje, waarop de naam staat van degene die het ingepakt heeft.

Zeer tevreden klant

Goede producten en snelle levering. Uitgebreide uitleg en fijn dat het allemaal puur natuur is.

mijn eerste bestelling.......

Dit is mijn eerste bestelling bij Puur Mieke. Tot nu toe ben ik zeer tevreden, hele fijne website, duidelijk te volgen en product is snel bezorgd. Een compliment voor de website die is ontzettend fijn om te bekijken en duidelijk te volgen, daar ik een Niet-Aangeboren-Hersenletsel hebt, heb ik veel restverschijnselen. Het is fijn om te lezen, duidelijk mooie foto's, ben er ontzettend blij mee. Dank jullie wel hiervoor. En over mijn bestelde product Alina blauw daglicht bril. Zo fijn, minder vermoeid en past goed.

Eerste bestelling perfect gecommuniceerd en geleverd.

Makkelijk besteld, netjes bevestigd en accuraat op de hoogte gehouden van de afhandeling.

Gemakkelijk en overzichtelijk site, snelle levering

Leuke aanbiedingen en artikelen, precies wat ik zoek Tevens persoonlijk advies als je een mailtje stuurt, heel fijn!

Zeer behulpzaam allemaal bij PM

Alle producten zijn prima. In geval van probleem ,geven ze snel raad. Prima kwaliteit.

Mijn favoriete winkel

Snel in huis, een laag bedrag voor verzendkosten vrij, en uitgezocht voor je dat er geen rommel inzit maar de beste die je kan krijgen. Ik ben super blij met m’n bestellingen altijd.

Zeer fijne die om te bestellen

Prima producten, Extra service bij aflevering door een persoonlijk berichtje en bedankje. Met daarbij het magazine van puur Mieke met altijd lekkere recepten.

Kokosolie die ik heb gekocht bij puur mieke is van hele goeie kwaliteit, en niet te vergeten de snel

Puur mieke, die zorgd voor snelle verzending, en heef ook goeie kwaliteit, kokosolie van hele goeie kwaliteit

Zoals altijd super !

Snelle levering, goed verpakt,aardig kaartje

Uitstekende service

Wij kregen een defecte Airfryer door vervoer , gelijk gereageerd en gevraagd hoe het verder opgelost ging worden . Dit is zo snel mogelijk opgelost met een nieuwe Airfryer en de defecte konden wij aan de pakket bezorger meegeven ,

Goede natuurlijke producten doet goed voor ieder mens!

Goede natuurlijke producten doet goed voor iedereen!

Geweldig verzorgd.

De eerste keer besteld bij Mieke. Alles tot in de puntjes verzorgd. Dit nog nooit meegemaakt. Ook de bezorging perfect op tijd. Dit is een aanrader.

Klantvriendelijk, snelle levering, goede kwaliteit

Goede kwaliteit produkten, klantvriendelijk en goed bereikbaar. Ruime assortiment.

Uitstekend.

Vriendelijk, keurig op tijd. Mooi verpakt. En scherp geprijsd.

Uitgebreid en mooi assortiment

Blij met de nieuwe levering. Zoals altijd erg vlot.

Goede kwaliteit, en snelle levering

Het is altijd fijn om bij puur mieke te bestellen Producten van goede kwaliteit, en snelle levering.

Schutboom 2 B

5427 CG Boekel

Over Puur Mieke

Gezondheidswinkel | ✅ Natuurwinkel | ✅ Allerlei supplementen | ✅ Voor een gezond leven | Bekijk direct de website Puur Mieke – Gezondheidswinkel met een uitgebreid assortiment biologische producten Bij Puur Mieke geloof ik in een goede gezondheid voor iedereen, ongeacht wie ze zijn of wat hun persoonlijke doelen zijn. Daarom zetten we ons bij onze online gezondheidswinkel in om de grootste natuurlijke, biologische, en milieuvriendelijke artikelen tegen de beste prijs aan te bieden. Ik ben enthousiast over alle aspecten van natuurlijke geneeswijzen en gezonde voeding, en ik streef ernaar de grootste selectie natuurlijke producten te bieden die er is. De missie van Puur Mieke is de beste alternatieve geneeskunde, kwaliteit vitamines en supplementen, gezondheidsvoeding, sportvoeding, natuurlijke lichaamsverzorging, en alles wat je verder nodig hebt om een beter en gelukkiger leven te leiden, aan te bieden. In het assortiment van onze natuurwinkel vind je een uiteenlopend aanbod aan biologische producten. Hoewel we vooral bekend zijn om onze vitamines en supplementen, bieden we in onze biologische winkel ook een breed assortiment aan overige biologische en natuurlijke producten. Shop bij Puur Mieke online op basis van specifieke dieet- of allergie-eisen. Als je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten, dieetbeperkingen, persoonlijke voorkeuren, of ethische bezwaren hebt, lees je waarschijnlijk de etiketten op alles wat je koopt. Het kost tijd om artikelen te vinden die aan je eisen voldoen, of je nu net begint of al heel lang op de etiketten van je producten let. Daarom hebben we bij Puur Mieke een speciale gezondheidswinkel ontwikkeld waar je van alles terugvindt, van veganistische goederen tot allergie-vriendelijke maaltijden tot non-GMO vitamines. Bovendien geven we in onze natuurwinkel suggesties voor gezond leven, recepten, en meer om aan je biologische behoeften te voldoen. Biologische producten online kopen kan eenvoudig in onze gezondheidswinkel.