Filtre

Fijne producten, goede kwaliteit en snel geleverd

Ik koop regelmatig producten bij Puur Mieke. Deze zijn altijd van top kwaliteit en worden een dag later al bezorgd. Leuk ook dat er af en toe een extraatje bij de bestelling zit!

Prima.

Alles prima geregeld. Klein minpuntje is dat bij de collageen geen schepje is bijgeleverd.

Vriendelijk, goed, snel, en mooie pure producten!!

Ik voel al wel minder pijn , gelukkig maar

Fiilit Parfum

Uitzonderlijk natuurlijk delicaat en aangenaam. Blij dat U bestaat. Dank u.

Eenvoudig en goede service

Eenvoudig te bestellen op de website. Snelle levering en met zorg ingepakt met een persoonlijke kaart van degene die de bestelling heeft ingepakt.

........

.....,.,.,.,.,,

Heerlijk

Het is een heel fijn product en smeert lekker op de huid.

Puur en eerlijk

Fijne pure en eerlijke producten. Zo fijn! En de collageen doet veel goeds, mijn haar voelt voller aan en rimpeltjes zijn minder.

Fijne website met hele fijne en goede producten

Hele fijne website/ webshop met goede kwalitatieve producten. Alles is troepvrij en wordt snel geleverd. Groot assortiment.

Neem de collageen vooral tegen pijn in de gewrichten En het werkt. Snel geleverd Helemaal te vreden

tevreden

De eerste keer dat ik een bestelling deed en direct heel tevreden. Alles was netjes ingepakt, heb een mail gekregen vooraf dat mijn bestelling er aan kwam. Zal zeker nog bestellen

Fijne webshop met heerlijke producten

Merk dat ik steeds vaker bestel bij Puur Mieke en dat ik het anderen ook aanbeveel. Allemaal lekkere, gezonde producten. Daar word ik heel blij van!

Ik ben heel tevreden over de producten van Puur Mieke. Vlugge levering en altijd met een dank u kaartje, vind ik zo leuk

top service en super snel!

s Avonds een bestelling gedaan en de volgende ochtend al bezorgd wat geweldig! Kaartje ook erbij wie het ingepakt heeft en zo zorgvuldig alles is perfect aangekomen. En het uitpakken was ook een feestje Ik ga weer vaker bestellen want de spullen bevallen enorm. De koekenpan moet ik nog testen staat nog mooi te wezen want hij ziet er ook nog is prachtig uit.

Mooie producten.

Altijd snel in huis en heel tevreden met de producten die ik altijd bestel.

Uitstekende producten en een snelle levering.

Vooral met allerlei verzorgingsproducten, maar ook met voedingswaar en huishoudelijke producten heb ik positieve ervaringen. Ik heb meerdere keren aankopen gedaan bij Puur Mieke en altijd is de kwaliteit meer dan prima. Super producten en een snelle levering ook nog.

Heerlijk neutrale en meukvrije zonnebrand creme, die niet plakt verzachtend aanvoelt en de huid voedt

Puur Mieke levert mijn pakje in het afhaalpunt van mijn keuze

Snelle levering en in prima staat ontvangen

Ik ben erg tevreden over de werking van de producten. Ik slaap de laatste tijd, in verhouding, goed. Erg blij ook met de producten, die in het assortiment zitten. Zal ook zeker een bestelling plaatsen.

Ik koop hier elke maand heel graag

Zeer goede kwaliteits producten en breed assortiment!

Supper produkten.

prima producten en service

zie boven

Altijd blij met de bestelling

Fijne produkten...snel geleverd

Perfect een 10+

Tevreden met alle factoren die er voor mij toe doen. Bereikbaar telefonisch 10+ Vriendelijk en professioneel contact en advies 10+ Hoge kwaliteit producten 10+ Duidelijke en snelle leveringsvoorwaarden en levering 10+ En dit uit de mond van een perfectionist.

2 Schutboom B

Boekel 5427 CG