Filtre

Lekker en Puur!

Mijn nichtje heeft een ziekte waarbij gluten en meer van die toevoegingen in ons voedsel, haar nog zieker maken. Puur Mieke heeft van alles in haar winkel, vooral bijna alles zonder gluten etc. Mijn nichtje was blij toen ik haar de site van Puur Mieke doorgaf. Zij heeft al diverse dingen besteld. Ik heb haar kennis laten maken met tomatensaus, tomatenpuree, rode rijst, koekjes die zij mocht hebben en limonade siroop. Alles is lekker en puur. Goed verzorgd en het Puur Mieke blad heeft vaak heerlijke recepten die we ook uitproberen. Een absolute aanrader voor mensen die gezonder willen eten.

Goed verzorgd. Eerlijk in de beschrijving van het product.

Goede service en producten.

Fijne zaak.

Goede ervaringen met zowel de produkten als de levering. Ben een zeer tevreden klant.

Heerlijk extraatje bij de bestelling

Snelle levering en een heerlijk extraatje zat er in mijn bestelling:-)

Super service!

Fijne pannen en supersnel bezorgd! Helaas de set net niet compleet anders was de beoordeling zeker 5 sterren geweest.

Hele fijne ervarig!

Super georganiseerde website met een geweldig assortiment. 2 producten besteld die ik nodig had en het werd super snel verzonden en geleverd. Het was een leuk pakketje om open te maken!

Hele fijne producten!

Fijne duidelijke website, snelle levering, en heel blij met de producten!

Vlotte levering, prima producten

De bestelling werd vlot geleverd, leuk met een persoonlijk kaartje erbij. Puur Mieke verkoopt mooie producten, ik word uitgedaagd om meer te experimenteren met bijvoorbeeld andere glutenvrije meelsoorten of pasta van kikkererwten.

Helemaal geweldig !

Er is van alles te krijgen voor een healthy life . Snelle leveringen dus vandaag besteld is morgen in huis , ik ben fan !!

Snelle verzending

En een persoonlijk kaartje erbij gedaan. Erg leuk en klantvriendelijk

Snelle levering met leuke attentie en kaartje erbij, mooie producten

Goede ervaring, mooi product

Zeer goede produkten!

Keto oil - pracht middel en hoogste kwaliteit. Ook mocht ik genieten van een bijgesloten (gratis) pure chocolade. Wat een heerlijk produkt zeg!

Heel tevreden over de producten

heel tevreden over de producten , en de super snelle levering !

Hele snelle levering! Producten zijn top in orde.

Hele snelle levering. Producten netjes verpakt. Goede producten. Helemaal top.

Goede producten

Hele pure producten,en prima klantenservice. Alles wordt snel geleverd! Krijg zelfs een andere mascara toegestuurd omdat de mijne wat te droog is!! Bestel zeker vaker.

Excellent

Very fast delivery and very good packaging(non plastic). Live support was helpful and there was a surprise in the box :) thank you very much

Fijne webwinkel

Snelle verzending en goede service, Heel veel keuzes Kortom een echte aanrader.

‘week van snoep goed’ box

Hele fijne box, leuk om zo nieuwe gezonde snacks te proberen! Ik zou willen dat er vaker per jaar zo’n box zou worden aangeboden.

Super winkel, Snelle levering. Top!

Bestel hier vaak mijn vaste producten. Snelle levering, leuke site, goede producten, leuke nieuwsbrief, kortom zeer tevreden!!

Mooie producten en fantastische service!

Bij vragen krijg je snel antwoord! Goede service.

Prettige aangename goede producten kopen bij een prettige omgeving.

De producten die ik gebruik bevallen goed en heb ik weer besteld. Reinigingsgel, reinigingslotion, deodorant. Heb een pan gekocht, die heerlijk werkt en fantastisch past bij mijn interieur. Waar veel groen aanwezig is. Deze keer de doos snoep gekocht. Snoepen is een hobby van me, alleen de verkeerde snoep, waar ik dan niet af kan blijven en er teveel van neem. Deze snoep is veel gezonder. Het is lekker van smaak, anders en is iets waar ik aan moet gaan wennen. Naast de gezonde snoep, ligt er nog wel iets ‘slechts ‘ in mijn snoep la. Ik ben een heel tevreden klant.

Aanrader!

Goede producten, snelle verzending, top service!

Geweldig!

Snel en correct !

Proeft boven verwachting lekker

Was heel enthousiast over de producten

2 Schutboom B

Boekel 5427 CG