Filtre

Top webshop!

Veel keuze, een groot gamma aan gezonde producten, die ook duurzaam en ecologisch zijn!

Perfectie zou niet bestaan, maar na mijn bestelling twijfel ik hier toch aan ;-)

Duidelijke website, snel gevonden wat ik nodig had. Alles was goed verpakt voor de levering. En zeer fijn om een kaartje te vinden bij mijn bestelling. Hier zal ik vaker bestellen!

Super fast delivery, nice products

Couldn't ask for more really.

Heel tevreden

Dit keer kocht ik de airfryer. Super blij mee. Meukvrij!

Top kokos-olie!

Snel geleverd! Goed verpakt! ik heb deze kokos-olie nog niet in gebruik ivm nog oude voorraad! Bvd. Mvgr. Toon.

perfecte service

goed aanbod, makkelijk besteld, snel geleverd in België

De bestelling werd snel en perfect bezorgd, alleen was het mij niet duidelijk dat deze bij "onze Spar" was. Toen ik gebeld heb kreeg ik een duidelijke uitleg. Bedankt hiervoor. Als ik nog vragen heb durf ik ook rustig contact met u op te nemen.

Mijn favoriete plek voor alle gezondheidsproducten!

Puur Mieke is mijn go-to webshop voor een gezond leven. Je kan er letterlijk alles kopen, als het nou gaat om biologische voedsel producten, pure eiwitten, of hygiëne producten! Ik heb een groot deel van mijn keukenapparatuur zelfs van Puur Mieke. De service en levertijd is ook geweldig, binnen 24 uur mijn bestelling binnen. Een keer was een besteld product niet op voorraad en meteen kreeg ik een mailtje om het op te lossen. Helemaal super! Ik raad Puur Mieke aan iedereen aan die een gezond en wel leven wil lijden.

Goede kwaliteit voor redelijke prijs. Snelle levering met aandacht verpakt oor verzending.

Goed service en goed opgelost

Mijn laatst bestelling ging niet helemaal goed met de kortingscode waardoor er toch verzendkosten gerekend werden. Een mailtje was het geregeld. Top!

Professioneel en toch persoonlijk.

Mooie producten in de webshop en ook verpakking en klantcontact wordt met aandacht verzorgt. Ik zal zeker vaker hier iets kopen!

Snelle levering! Af en toe hoge prijzen

Veel fijne producten, veel keuze. Twee kanttekeningen: Prijsverschil: Soms zijn de producten elders (stukken) goedkoper. Soms laat ik dan de bestelling schieten, soms bestel ik het toch zodat de post maar 1x hoeft te rijden Dure producten: Sommige producten vind ik in verhouding erg duur. Maar dit is natuurlijk afhankelijk van je eigen eisen die je stelt aan n product, dus dat is persoonlijk!

prima en snelle service

prima en snelle service. Kwaliteit is uitstekend

Prima levering

Ik had mijn bestelde product de volgende dag al binnen ondanks de mededeling dat het langer zou gaan duren. Ik was blij verrast. Top!

Zeer goed & Snelle services !

Altijd mijn bestelling zeer snel geleverd ! Helemaal Top !

Goed kunnen bestellen, op tijd geleverd en goede service bij vragen.

Producten zijn goed, snel geleverd, goed verpakt en puur Mieke en het team hebben aandacht voor hun

10 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Prima!!

Mooi assortiment. Snelle levering.

Geweldig!

Duidelijke site, makkelijk bestellen, snelle levering, geweldig assortiment, vaak leuke aanbiedingen, milieuvriendelijke verpakking en verzending waar mogelijk. Kortom: top!

Fijne, zuivere producten, snelle levering met persoonlijk tintje.

Ik had al eerder bij Puur Mieke besteld en dat was goed bevallen. Ik had de bijenwas kaarsen wederom binnen een mum van tijd binnen. Ik vind t fijn als er ook aandacht wordt besteed aan de verpakking (milieubewust) Kortom: ik ben blij met Mieke.

Goed en.snel

Goede pr odukten en snelle levering heel goed verzprgd

Rauwe Griekse Honing (Heerlijke sensatie) en Combinatie Omega3/Vit D (Vegan!).

We zijn pas gestart maar benieuwd hoe ons lichaam dit zal ervaren.

Vitamine D3 van Cressana is een topper.

De voedingssupplementen zijn van uitermate goeie kwaliteit, geen supergroot maar degelijk onderbouwd gamma.

De Montana airfryer is top!

Ik heb geen oven en gebruik de Montana airfryer bijna dagelijks, voor alles. Of ik nu brood bak, stukje kip, aardappeltjes en nog veel meer, alles kan in de airfryer. Het gaat tevens erg snel.

2 Schutboom B

Boekel 5427 CG