Filtre

De Montana airfryer is top!

Ik heb geen oven en gebruik de Montana airfryer bijna dagelijks, voor alles. Of ik nu brood bak, stukje kip, aardappeltjes en nog veel meer, alles kan in de airfryer. Het gaat tevens erg snel.

Soepele bestelling en levering

Bestellen en levering is prettig verlopen. Het product is al meerdere malen gebruikt en we zijn er zeer tevreden over.

Kadootje

De producten worden altijd zeer goed en netjes verpakt en het is iedere keer weer een kadootje om het uit te pakken. Er zit altijd wel een attentie, recept en een handgeschreven woord van dank bij. Dat waardeer ik persoonlijk enorm.

Snelle levering met een persoonlijke touch!

Snelle levering met een persoonlijke touch

snel en accuraat geleverd

Goede producten die ondanks de drukke periode snel werden geleverd. Compliment voor de logistiek van Puur Mieke!

Vlot besteld en vlot gekregen!

Ben heel blij met mijn koekenpan en gratis glazen deksel!

Klantvriendelijk, snelle levering.

Ik ben super blij met mijn bestelling. Een echte aanrader.

Fijne, duidelijke, eerlijke website

Met mooie producten en een goede service

bestelling plaatsen niet prettig

Ik moet de producten nog ontvangen, maar vond het bestellen niet fijn! Ik wilde meerdere snoepgoedboxen bestellen, maar blijkbaar kan dat dus niet ( niet/slecht aangegeven). De 10 %koringscode voor mijn eerst bestelling kreeg ik ook niet geactiveerd. Dus hoop ik dat de producten het goed maken, maar niet direct zin om snel weer te gaan bestellen op deze manier!

Geleverd zonder problemen

Super fijne webwinkel

Goede producten en snelle levering! Deze keer de Montana airfryer gekocht en deze is super fijn. Én heel gemakkelijk schoon te maken!

Puur Mieke is geweldig!

Puur Mieke is geweldig! Ik vind het een unieke webshop met een geweldige service

Perfect geregeld

Snelle levering, ondanks de eindejaarsdrukte! Keurig verpakt, kortom, perfect geregeld.

Wat een fantastisch snelle levering!

De Vegetek koekenpannen ‘s morgens besteld en binnen 24 uur al geleverd! Zeer duurzaam en veilig verpakt! Wat een service!

nette aflevering, vriendelijke klantenservice

Goede producten!

Gisteren besteld, vandaag al toegekomen! Kwaliteit is super. Handgeschreven berichtje erbij. Goed verpakt.

Ben zeer tevreden heb al een paar keer wat besteld elke keer prima.Ook leuk die persoonlijke kaart.

Prima producten, snelle levering en uitstekende service

Website is overzichtelijk en ziet er aantrekkelijk uit. Bezorging is zoals beloofd en de service uitstekend. De producten voldoen aan de verwachting en zijn van hoge kwaliteit. Blij met deze webwinkel!

Snelle levering, goed kwalitatief product, erg blij

Goede service van Puur Mieke om een e-mail te versturen als een product weer op voorraad is. Meteen besteld en zeer snel geleverd. De kwaliteit van het product is super! ben er erg blij mee! Dank je wel!

Snelle en correcte levering!

Snelle en correcte levering!

Super snelle levering

Goede overzichtelijke website , makkelijk te bestellen en super snel in huis. ( nog voor de kerst ) Wat een geweldig apparaat is de airfryer , meteen in gebruik genomen. Geweldige resultaten en makkelijk in gebruik , echt een aanrader.

Prima verzorgd!!

Snelle levering,netjes verpakt,wat breekbaar is nog eens extra ingepakt en zoveel gezonde,lekkere,gluten-en lactosevrije produkten!!Ik ben fan!

Zeer klantvriendelijk

Achteraf de 10%extra korting gehad voor de geweldige Montana airfryer

Werkt perfect en gemakkelijk schoon te maken.

Na gebruik even met een doekje uitvegen en klaar is kees. GEWELDIG!

2 Schutboom B

Boekel 5427 CG