Filtre

Mijn redding

Eindelijk iets lekkers wat ik ook mag hebben, zonder dat ik uren in de keuken hoef te staan. Heerlijke producten en mooie boeken.

Topservice en topkwaliteit

Heel snelle levering, degelijk en verzorgd verpakt. Zeer gebruiksvriendelijke pan van uitstekende kwaliteit. Supercontent.

Na bestellen had ik een dag later de chocolade in huis omdat het voor ons de 1e keer dat wij bij jullie iets aankochten was de smaak ook heel belangrijk en we genieten er van!!!!!

een dikke proficiat aan het hele team

Zeer vlotte en gepersonaliseerde dienst. De website is uitstekend - De voorgestelde producten zijn interessant en de prijzen redelijk. Ik kan de groene pannen aan iedereen aanraden. De folder is ook aantrekkelijk gemaakt. Proficiat en nog veel succes verder met dit project.

Great and quick service!!

Love our healthy kids snacks. Thank you Puur Mieke for your quick and efficient service and delicious service. We will definitely order again!!

Erg behulpvolle mensen! Goede service

Niet alleen voor de goede producten, maar ook bij twijfels of vragen (omtrent hun assortiment) kan je àltijd bij hen terecht en krijg je een gedegen en gefundeerd antwoord! Super!

Snelle service en fijn verpakt.

De box van Marjolein favorieten was een verrassing. Heel erg leuk, mooie afwissend tussen eetbaar en verzorging. Wat ik nog leuker gevonden zo hebben is als er een recept van Marjolein voor de Thai green curry paste bij zat. Lieve groet, Hanneke

Goede spullen,snelle verzending goed verpakt!

Klasse!

bij Puur Mieke kun je veel kopen aan b.v. voeding zonder gluten etc. Mijn nichtje heeft een ziekte en ze heeft veel problemen gehad met het vinden van de juiste voeding. Ik heb haar gewezen op Puur Mieke en zij is nu zelf ook cliënt bij Puur Mieke. Tot nu toe heeft ze veel melen gekocht die zij mag gebruiken. Op haar verjaardag hebben wij haar kunnen verwennen met veel meer voeding zonder gluten etc. Daar was ze erg blij mee. Zelf vind ik bijvoorbeeld de pure chocolade van Wiloco heerlijk en puur. Absoluut niet zoet van de suiker. Ook de limonade siropen zijn puur en heerlijk.

Verschillende bio producten gekocht, blij om op deze manier bij te dragen aan minder belasting van de aarde. De serveer-/hapjespan is heel bijzonder.

superservice en keilekkere producten

Ik ben heel enthousiast over de website! topproducten!

Webshop met fijne producten en snelle levering

Puur Mieke levert mooie, groene en duurzame producten. Daarnaast is het fijn dat er snel geleverd wordt.

Alles is goed en snel ontvangen, en kwaliteit en smaak is zeer goed

Goede service en goede kwaliteit

Prettig betrouwbaar en erg snel

Mijn ervaring was heel goed alles was duidelijk prettig en ook nog een hele snelle levering . Als ik toch een klein minpuntje moet noemen is dat om de een of andere reden de bestelling online niet helemaal goed ging zodat ik twee pannen apart heb moeten bestellen wat mij onnodig verzendkosten koste Verder kan ik deze verkoper aanraden .

Ik vind jullie toegankelijk , betrokken en enthousiast

Omdat ik het kerstpakket van Marjolein Dubbers bestelde en ontving zag ik weer hoe leuk jullie de dingen aanbieden. Wel iets te veel folder -papier -zooi , dat vond ik jammer. Jullie betrokkenheid bij gezondheid wordt op een lichte manier aangeboden. Succes , ik heb me geabonneerd op de nieuwsbrief. Hartegroet , Joke

Zeer meedenkend en behulpzaam. Top service.

Top service.

Vlot en goed

Zeer goed geen klachten

Uitstekende service en kwaliteit. Superrrrr.

Zó veel producten, zó veel kwaliteit!! Gewoon zó geweldig!!

Super producten voor mensen met veel buikklachten

Bestellen en de volgende dag binnen. Super!!! Ben erg blij met mieke

ongelooflijk hoe snel ik mn bestelde spullen in huis had.

verbazing over de zorgvuldigheid

Goede producten, milieuvriendelijk ingepakt en snelle levering

Tevreden over de site, producten, aandacht voor de mens en milieu.

Puur lekker honing

Lekker honing uit berg Olympus Griekenland nooit zo’n Lekker honing gekregen meestal koopt ik bij natuur winkel maar niet lekker deze honing bij Puur Mieke Is echte puur smaak .

Alles prima in orde!

Lekkere producten, vlotte levering, milieuvriendelijk verpakt.

Allereerst snelle levering, ten 2e goede producten. Pannen perfect (tot op dit moment) geen aanbakmomentje gehad.

Helemaal puur mieke

Mooi ingepakt en geen plastic kaart :-)

2 Schutboom B

Boekel 5427 CG