Filtre

Goede kwaliteit, vlotte verzending

Altijd snel en goede kwaliteit

Groot assortiment met veel goede en bijzondere producten. Altijd snelle levering en behulpzaam indien nodig

Snel en goed

Producten snel geleverd, voor een schappelijke prijs en van uitstekende kwaliteit.

Snel en effectief.

Elke bestelling met een vriendelijk berichtje. Vandaag besteld, morgen in huis. Super tevreden.

Goede producten! Snelle verzending en persoonlijke service.

Duidelijke communicatie!!

Hele goede service, artikelen keurig verpakt en een lief persoonlijk kaartje erbij.

Super! Snelle bezorging. Altijd goed

Prima produkt.

Snel en goed

Zondag een bestelling gedaan en die was al op woensdag in België, in prima conditie, tijdens de lock down afgeleverd!

Alles vlot, fijn en wel

Alles verliep vlot, fijne communicatie en snel in huis.

Vlotte service

Ik vond er exact wat ik nodig had en de dag erna had ik het in huis, top

Uitstekend!

Ik heb een green wokpan besteld en ben heel tevreden over deze pan en had deze ook lekker snel in huis! Bedankt!

Correct en mooi op tijd geleverd met een persoonlijke touch

Volgens belofte op de site geleverd, keurig verpakt (iets te misschien....). De persoonlijk geschreven bedankkaart geeft een warm effect.

Super producten vallen goed in de smaak, er zijn niet veel producten die alleen natuurlijke suikers bevatten in een leuke verpakking.

Zoals altijd top service en kwaliteit.

Snelle verzending, attent kaartje.

heel tevreden

snelle levering, goed verpakt persoonlijk briefje erbij. ben heel tevreden

netjes geleverd

een webwinkel die ideaal is voor de bewuste mens

Goed verpakt, mooi product

Mooie kaarsen, goed beschermd verpakt. Brandt inderdaad mooi, zonder walm (bij mijn man 'slaan brandende kaarsen op zijn longen'; deze niet!)

Geweldige service

Makkelijk te bestellen, snelle afhandeling mails en snelle bezorging!!

Gewoon top!

Duidelijke en overzichtelijke site. Ook het contact via mail als behulpzaam en vriendelijk ervaren!

Geen problemen met mijn bestelling. Deze ging snel en alles is goed verpakt.

As usual probleemloze bestelling.

De Pure kokosolie olie van de Witte Parel is de beste kokosolie die er bestaat ,snelle levering en Geweldig goed verpakt . Heel persoonlijk Hand geschreven kaartje erbij, zo leuk ! Puur Mieke is fantastisch

Vriendelijke service top!

Zie hierboven