Filtre

Fantastisch bedrijf

Snelle verzending. Mooi verpakt zonder plastic

Snelle levering en superlekkere chocolade!

De kleinere chocolade letter is zóóooo lekker ! De andere in doosje nog niet geprobeerd. De sint figuurtjes vind ik wel iets te zoet .

Amazing products

Beste Mieke, Via een vriendin heb ik Puur Mieke ontdekt. Één grootte gezonde snoepwinkel met een prachtig aanbod van verandwoorde producten. Bedankt en tot snel, Léon.

Goede, eerlijke en lekkere producten

Heerlijke producten voor een goeie prijs met supersnelle levering. Ik had 's avonds om 21.30 besteld en de volgende ochtend voor 10.00 had ik mijn bestelling al binnen. Deze keer de december chocolade besteld. Die bestel ik al jaren bij puur Mieke. Heerlijke chocolade, vrij van koemelk en geraffineerde suikers. Precies wat wij zoeken!

Geweldige winkel.

Al een paar keer hier iets besteld. Zeer snelle verzending, goed verpakt met een kleine verassing en lief briefje erbij. Kom hier zeker regelmatig terug!

Snel geleverd!!

Fijne site om te shoppen, duidelijke foto’s . Wanneer besteld, zeer snel in huis, heel fijn! De laatste keer dat ik een bestelling deed, kon ik mijn kadootje ( reepje) helaas niet toevoegen, heb gereageerd op een online gesprek, helaas lukte dit ook niet. Beetje jammer.

Wat ik gekocht heb bij Puur Mieke, is werkelijk top.

Goed product, snel geleverd.

Ik bestelde na aanbevelingen een Green Pan 28 cm koekenpan. Zo fijn dat hierin geen ongezonde anti-aanbak stoffen zitten, en we hieruit veilig kunnen eten!

Dat de verkoopster de moeite neemt om een persoonlijk bedankje te schrijven waardeer ik erg. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Top service en zeer snelle levering!

Tevreden

Het zijn mooie producten en de levering is snel.

Snelle levering, goede service

Snelle levering en mooie producten

Ik heb tijgernotenmeel gekocht en nog wat andere dingen. Snelle levering, mooie verpakking en goede kwaliteit producten. Heb de tijgernotenmeel gebruikt in plaats van amandelmeel en dat gaat prima. Ideaal voor mensen met een notenallergie. Fijn dat alles op de website glutenvrij is zodat ik niet de verpakking na hoef te kijken op gluten.

Betrouwbare site

Snelle levering, kwaliteits producten.

Heel tevreden!

Uitgebreid assortiment - kan hier producten krijgen die ik anders via Amazon of uit de US moet laten komen. Pakketjes altijd netjes bezorgd volgens afspraak en vergezeld van een handgeschreven persoonlijke boodschap. Heel erg attent en geeft net even dat 'beetje meer', zeker in deze tijd waarin persoonlijk contact tot de uitzonderingen behoort!

Super goed

Bestelling geplaatst en dezelfde dag T&T gekregen, maar helaas na 3 dagen niets ontvangen van PostNL, dus contact opgenomen met puur Mieke en ze gaven aan dat het al paar dagen op de aflever locatie stond. Ik ben daar heen gegaan en mijn pakketje ontvangen, slordig van PostNL, super service en producten van Puur Mieke. Dank je wel en zal zeker weer bij jullie bestellen. TOP

Niets ontvangen maar rechtgezet door Puur Mieke

In hotel Middelpunt laten leveren, maar daar hebben ze geen pakketje aangekregen, volgens PostNL afgetekend door df. rara wie was dat? Wie heeft de fout gemaakt?? Maar ik heb wel geen producten en mijn geld kwijt... Puur Mieke heeft mijn pakketje opnieuw verzonden naar mijn thuis adres, waarvoor dank :)

Superblij mee

Kortgeleden maakte ik kennis met de grillpan van VegeTek. Ik was al langer op zoek naar een pan zonder schadelijke stoffen en met een écht goede antiaanbaklaag. Omdat ik met de grillpan direct een uitstekende ervaring had, heb ik meteen ook de koekenpan besteld. Zeer enthousiast!

Prima product

Een hele mooie maar ook een goede pan. Bakt goed en heel fijn in onderhoud, Ga er meer van bestellen. Prima service . Snelle levering met een leuk persoonlijk kaartje erbij .

Snelle levering en goede kwaliteit

Vandaag besteld is ook echt de volgende dag in huis. Netjes verpakt en producten zijn heerlijk. Groot assortiment aan veganistische chocolade. Ik ga hier zeker nog eens bestellen.

Superfijne webwinkel

Altijd snelle en nette service

Top dames!

Persoonlijk geschreven kaartje = erg leuk, Jullie bieden mensen gezondheid en een glimlach. Meer hebben we niet nodig. Dikke duim!

Supersnelle levering! Geweldige producten! Tof bedankkaartje! Ga zeker nog een keertje een bestelling plaatsen!

Goede ervaring

Snel gevonden, besteld en geleverd gekregen met een persoonlijke boodschap.

Heel snel mijn bestelling ontvangen

heel goeie producten. Ik was zeer blij met de compacte proper verpakte verpakking. Van het persoonlijke bedankt kaartje werd ik heel vrolijk.

2 Schutboom B

Boekel 5427 CG