Filtre

Fijn!

Fijn webpagina, goede beschrijving, snelle levering, mooi verpakt en persoonlijk. Tot nu toe goede kwaliteit pannen.

Hele fijne pan met een goed verhaal.

Snelle en verzorgde levering die voelt als een cadeautje... De pan is erg prettig in gebruik en is nog eens prachtig ook! Ga beslist meerdere pannen aanschaffen!

Snelle levering met een persoonlijk bericht!

Super koekenpannen gekocht die niet aanbakken en beter voor je gezondheid zijn. En ze zijn nog mooi ook. Heel erg blij mee.

Snelle levering!

Ik heb de produkten nog niet gebruikt maar het ziet er prima uit.

Geweldig.

Fantastische producten. En snel binnen.ik ga zeker weer bestellen. En ben fan van jullie bedrijf en producten.

Snelle levering!!

Ervaring omtrent het product kan ik helaas nog niet geven maar hopelijk komt mijn verwachting uit. Laat het later nog weten!!!

Subliem

Groot aanbod en vooral snelle en verzorgde levering! Ook online bij een vraag grondige feedback.Ben zeer tevreden en dankbaar dat Puur Mieke bestaat.Ik koop liever bij zelfstandigen dan de bomastische ketens.

Toppie!!

Ik kende jullie niet en heb jullie eerder toevallig gevonden! Bestellingkje geplaatst en aangenaam verrast geworden van de service en de snelheid van de levering én de kwaliteit van de aangekochte producten! Super!!

Topprodukten.

Snelle service en natuur topprodukten.

Wauw!

Supersnelle levering, groot aanbod en leuk kaartje bij de bestelling.

Super service en super assortiment

Nadat ik mijn bestelling had geplaatst werd ik vrijwel direct gebeld dat er iets niet op voorraad was en of ik daarop een paar dagen kon wachten. Echt super netjes. Toen werd het nog een paar dagen extra, maar ook daarvan werd ik direct op de hoogte gebracht. Echt top service en hele mooie producten.

Perfect zoals altijd!

Puur Mieke is één van mijn favoriete webwinkels en ik bestel regelmatig. De levering is altijd supersnel, ze hebben een groot assortiment en een leuk spaarsysteem. Er zit ook altijd een aardig kaartje bij de bestelling. Ik ben een heel tevreden klant en zal zeker snel weer bestellen!

Mooi aanbod en een snelle levering!

Mooi aanbod en een snelle levering!

Uitgebreid assortiment gezonde producten

Ik heb al eerder bij deze webshop besteld, met een uitgebreid assortiment van gezonde producten. Ruime keuze uit bijvoorbeeld glutenvrije noodles, pasta en broodvervangers, maar ook lactosevrije chocolade. Zeker een aanrader als je producten zoekt met minder allergenen.

Super service

Goedemorgen Heer / Mevrouw Hoge snelheidblender besteld. Te horen gekregen dat hij weer vooradig was. Helaas niet de volgende dag in huis! Kreeg een mail terug met excuus voor het ongemak en de volgende dag had ik hem in huis. Heel veel dank daarvoor. Het is een super blender Mark 1 top. M. V. G Frank Ruiter

Zeer fijne shop

Heel leuke en fijne winkel met goede producten

Prima en klantvriendelijk

Klantvriendelijk, snel en mooi assortiment.

bijzonder snelle levering !

op donderdag besteld en op zaterdagmiddag al aan de deur afgezet. Weliswaar zonder te bellen of te kloppen , maar dat kan met de Covid te maken hebben .

Top webwinkel

Heel blij met de snelle en goed verpakte producten, super goede Witte Parel kokosolie, geen betere te vinden, echt mijn favoriet voor bereiden van voedsel tot eigengemaakte tandpasta en deo en alles daar tussen in. Ook de pepernoten zonder de slechte ingrediënten er in, vallen in de smaak bij de kleinkinderen.

Er is altijd wel iets dat ik wil uitproberen. Zo boeiend!

Er is altijd wel iets dat ik boeiend vind en wil uitproberen. Echt een leuke webshop!

Puur Mieke verrast met dienstverlening

De bestelling ging snel, met veel service. Als klant hoef je vrij weinig inspanning te leveren om de juiste producten thuis te krijgen. En dan zit er ook nog een persoonlijk handgeschreven kaartje bij.

Gekregen wat ik wou.

Zie titel

Fijne producten en snelle levering !

Uitgebreid assortiment. Fijne producten waar je uit kunt kiezen. Goed verpakt en snel geleverd.

Hele fijne webwinkel die heel veel heeft.

Iedere keer als ik iets bestel wordt het snel geleverd en ook netjes verpakt met een aardig bedankbriefje. Als ik iets vraag krijg ik snel antwoord. De producten die Puur Mieke heeft zijn van goede kwaliteit.

Snel en topproduct

Zie boven