Filtre

Snelle verzending, milieu vriendelijke verpakt. Persoonlijke touch.

super en snel

de producten zijn mooi afgeleverd met een kaartje bij. dank u wel.

Goede waar voor je geld!

Prima producten, goede levering en bovendien een lief bedankkaartje!

Snelle levering, goede service, mooie producten, behulpzaam en vriendelijk

Ik ben zeer tevreden over alles, de producten, de levering, behandeling en service. Als er een keer iets is wordt dit keurig en boven verwachting opgelost!

Geweldig en snel

Zoals altijd weer heel netjes e snel en altijd vergezeld door een leuk kaartje

altijd alles keurig en snel geregeld

netjes en snel

Goede producten

Producten zijn van goede kwaliteit. Het is wel behoorlijk aan de prijs, maar daar heb je dan ook kwaliteit voor.

Kwaliteit

Goede kwaliteit, snelle en zorgvuldig ingepakte levering. Een tikkeltje duur.

Belofte waargemaakt.

Ik had 4 liter kokosroom nodig. Nu bleek onze plaatselijke AH (geen kleine winkel) daar maar 10 blikjes van 165ml te hebben. Groot was de paniek want ik moest voor 16 man koken. Ben gaan googlen, kwam hier terecht, en de bestelling werd keurig de volgende dag geleverd. Op een vraag via de mail werd binnen 10 minuten geantwoord.

Vriendelijke en supersnelle afhandeling en goede producten

Zie hiervoor

Prettige webshop

Goede kwaliteit producten. De volgende dag de bestelling al in huis.

Kwaliteit door onderzoek

Bijvoorbeeld de white pearl kokosolie, betrouwbaar en hoge kwaliteit.

Ik ben heel tevreden over de bestelde producten.

Ik vind het handig om deze spullen bij jullie te bestellen, daar ik nu weet wat ik heb en dat is goed en gemakkelijk, want jullie brengen het thuis.

Goede producten, snelle levering!

Goede producten, snelle levering

Goede omschrijving producten en vlotte verzending

Op de site staat duidelijk aangegeven welk product waar geschikt voor is. Ik ben hier pas heel kort mee bezig en kan de hulp en tips goed gebruiken. Ik heb nog weinig idee, dus vind alles nogal prijzig, maar dat schijnt mee te vallen. De persoonlijke verzending, met een handgeschreven kaartje, vind ik heel erg sympathiek. Ik ontvang ook op tijd e-mails met wanneer het wordt bezorgd, En de producten zijn goed verpakt in karton en gerecyclede papierproppen. Geen overbodig plastic. Dus ik zal nog wel vaker bestellen :-)

Zeer tevreden!

Snelle levering en ook nog een persoonlijke handgeschreven kaart. Dit is nou hoe het hoort te zijn. Ga zo doorPuur Mieke:)

Goed functionerende webshop en perfecte snelle levering

Reeds meerdere malen producten besteld en steeds perfecte opvolging qua levering en communicatie.

Héél tevreden

Fijne producten en top levering!

De producten die ik tot nu toe heb besteld zijn van goede kwaliteit. Het wordt netjes en snel geleverd en op een goede manier verpakt. Blij met de top service!

Goede prijs, kwaliteitsverhouding

Naast de goede prijs en kwaliteitsverhouding, is er ook sprake van zeer goede, professionele, communicatie en super snelle levering. Aanrader!

Netjes verpakt

Alles was netjes verpakt en bezorgd

Mooi produkt

Snelle levering en mooi produkt. Nu nog ervaren hoe hij bevalt in t gebruik.

Ik ben zeer tevreden.

Ik ben zeer tevreden. Pakje op juiste dag geleverd , zoals beloofd. Vriendelijk kaartje bij.

Goede ervaring

Eerste keer bij Puur Mieke gekocht aan goede prijs. PostNL had problemen tijdens het leveren, maar Puur Mieke heeft dit uitstekend en snel opgelost!

Top ! Top ! Top !

Spullen komen altijd snel! Alles wat je bij Puur Mieke koopt heeft een toegevoegde waarde van top kwaliteit ! Zij verkopen geen rotzooi ! Ik ben echt heel blij met ze ! Is er een probleem? De klantenservice is makkelijk te bereiken én heel belangrijk, je krijgt een mens aan de lijn die alles snel oplost ! Kortom een fantastisch bedrijf, eigenlijk werken zij zoals een bedrijf hoort te werken, maar wat je zelden nog tegen komt ...

2 Schutboom B

Boekel 5427 CG