Filtre

Snelle levering, goede service en alle bestelde producten correct ontvangen. Groot assortiment van pure producten. Ik kan niet wachten om alles uit te proberen! :)

Zeer snel

Vraag gesteld: binnen de 2 uur een antwoord ontvangen. Betaling verloopt ook makkelijk en vlot! Bestelling gedaan - correcte levering 's anderendaags! TOP!!!

Supersnel, persoonlijk, snelle reacties

Altijd in orde, reageren heel snel, heel snel levering, hele fijne webshop!

Top webwinkel met fijne produkten en snelle levering!

De produkten zijn mega zorgvuldig geselecteerd op: -natuurlijk/zuiver -suikervrij -kwaliteit. Super, zeker als je een dieet hebt maar geen tijd om alles zelf uit te zoeken!

Goeie en lekkere producten, snel geleverd

Positieve ervaring, ik ga hier zeker vaker bestellen!

Goede producten, goede informatie, makkelijk te bestellen en snelle levering.

Goeie spullen, snelle levering

Blij met zo'n initiatief als PuurMieke. Uitstekende producten en fijn snel geleverd.

Tevreden

Snelle levering van het gevraagde product. Produkt in handige verpakking, En goed van smaak.

het bestelde als beloofd vlot in huis

Het bestelde als beloofd vlot in huis.

Uitstekend!

Eerste keer besteld hier. Snel geleverd. Persoonlijk kaartje erbij. Ontzettend fijn. Leuke website ook. Zal er beslist vaker bestellen. Aanrader!

Top! Zeer snelle levering

Eindelijk vitamine d pillen gevonden, waar ik niet misselijk van wordt Leuk dat er een persoonlijk kaartje bij zat. En een zeer snelle levering.

Snel geleverd. Leuk ook een persoonlijk kaartje erbij.

Zo blij met jullie: supersnelle levering, topservice, en zo klantvriendelijk.

Overzichtelijke website, Goeie levering.

Ik kan veel producten vinden op de website, met mijn gluten en lactose vrije dieet. Producten worden netjes en duurzaam geleverd wat voor mij een dikke plus is.

Goede webshop met uitgebreid assortiment van gezondere producten

Ik was op zoek naar een webshop met een ruim assortiment aan producten/merken die gluten- en lactosevrij zijn en Puur Mieke is zeker een aanrader! Producten zijn gemakkelijk te vinden in de webshop. Ook snelle levering.

Heel Goed

Dank jewel, wordt erg blij van alle produchten.

Uitstekend!

Mooie producten met goede uitleg. Mijn bestelling werd de volgende dag al in België geleverd, fantastisch! Er zat ook nog een handgeschreven kaartje bij, wat het toch een vriendelijke en persoonlijke touch geeft. Mooi!

Kwaliteit

Fijne (biologische) producten voor een prima prijs.

Snelle levering en goede prijsen.

Geleverd volgende dag als belooft, zelfs in België.

Snelle levering. Goede producten en prijs-kwaliteit is prima!

goede producten, goede en snelle levering

goede producten, goede en snelle levering tegen redelijke prijzen

Uitstekende en vlotte service.

De ene dag besteld, een dag later de bestelling al ontvangen. Ik had al enkele VegeTek pannen, die me heel goed bevallen. Daarom nog twee pannen besteld.

Goed.

Mooie producten Fijn verpakkingsmateriaal Persoonlijk kaartje Blij!

Snelle levering met een persoonlijke touch.

prima service

eerlijke en duidelijke bio site

snelle bezorging. persoonlijke touch. erg goed verpakt en toen bleek dat 1 pot kokosolie niet goed was direct geld terug. Zeer aan te bevelen.

2 Schutboom B

Boekel 5427 CG