Filtre

Snelle levering en super producten

De levering kwam ontzettend snel en mijn kinderen zijn gek op de gezonde snoepjes die ik heb besteld. Wat mij betreft allemaal top!

Ik heb het vandaag op de in de keuken gezet verder nog niks mee gedaan . n

Ik heb gelezen en alles ok . Ik snap dat ik zelf crea moet zijn wat ik met de maandjes in de Fryer kan doen en de prikkertjes ? dat zou mischien nog in de handleiding kunnen staan . Verder moet ik alles nog uit proberen . Ik ben al blij dat ik het uitgepakt heb en dat ie staat. Ik heb een kleine keuken en moest veel verhuizen om het te kunnen plaatsen . Ik had niet gelet op de grote . Ik zie er met vreugde het gebruik tegemoet. Vooral de gezonde patat lijkt me fijn .

Helemaal top!

Super vriendelijk, altijd snel geleverd en goed geholpen. Een groot aanbod van eerlijke en fijne producten.

goed en snel

Product goed en snel geleverd

Perfecte service

Makkelijk bestellen, vlugge levering en vriendelijke klantenservice.

Fijne webshop

Fijne en duidelijke webshop. Goed service en snelle levering. Producten van goede kwaliteit (Montana airfryer, blender en nog meer).

snelle service, persoonlijke aandacht en producten van goede kwaliteit

Alle lof voor de producten die ik bij Puur Mieke heb besteld, goede kwaliteit, snel in huis en altijd met een persoonlijk kaartje erbij, top!

snelle levering , goed verpakt vriendelijk kaartje erbij

snelle levering, goed verpakt , mooi produkt

zalige ecologische en goed werkende webshop

Proficiat Mieke en co met jullie webshop. Naast alle gezonde producten vind ik het ook een heel gebruiksvriendelijke shop en zijn jullie ontzettende vlug in het leveren van de bestelde producten! En alles picobello ongepakt met nog een persoonlijk kaartje bij... top ! Ik ben heel tevreden en zal nog geregeld bij jullie bestellen. Dikke 10/10 Groetjes, Katrien

Kado'tje voor mezelf

Heerlijke site,met heerlijk pure producten. Goed voor mens, dier en milieu. Ze hebben bijna alles wat ik graag gebruik. Elke maand als ik bestel is het binnen een dag geleverd. Een kaartje erbij met een persoonlijke ondertekening van diegene die het ingepakt heeft. Dat alles draagt eraan bij dat ik hier graag bestel.

Mooie biologische producten

goede service en goed product

Na heel lang zoeken eindelijk coconut aminos gevonden en we gaan genieten van dit zalige spul. Een "ketjap" zonder soja en suiker. Dat zal onze maaltijden heel lekker maken. De eerste ervaring is al goud waard.

Mooie producten, vlotte levering.

Mooie producten, vlotte levering. Ook leuk: het geschreven kaartje bij je bestelling.

Gewoon goed

Goede producten snelle levering

Prima producten

Keurig verzorgd ingepakt en goede producten!!

Zeer tevreden met de kwaliteit van de geleverde producten

Mooie pan

Ik ben blij met de mooie pan. Al meerdere keren mee gekookt. Heb echter de gratis deksel niet ontvangen

Zeer snelle verzending, super producten!

Prima !

Veel keuze in de webshop. Goede artikelen. Ben overtuigd van de kennis van Mieke om alleen goede artikelen te verkopen. Bestellen ging makkelijk. Bestelling snel ontvangen met persoonlijk tintje.

Alles prima in orde

Een mooie pan besteld. Deze kwam perfect verpakt aan. Snelle bezorging. En ook de website is erg fijn.

geweldig

prachtig net als zonlicht

Fijn assortiment met veel uitleg en acties!

Deze alternatieve producten zijn natuurlijk iets duurder dan de gewone in de supermarkt, maar ze zijn veel beter voor mij en veel gezonder! Ik ben fitter en energieker sinds ik veel spulletjes en vooral de supplementen bij Puur Mieke koop! Veel producten zijn voor mij ook helemaal nieuw, maar echt lekker! Zoals zwarte knoflook! En de bestelling wordt altijd goed in papier verpakt geleverd met een persoonlijk kaartje erbij! En ik ben verliefd op de groene pannen!

gewoon de beste in aan-biedingen , producten service en leveringen !

een 'shop' aan te bevelen uitgebreid gamma , veel Bio en steeds bereikbaar als je vragen hebt ! Heb al veel aanbevelingen gedaan bij vrienden ! TOP TOP TOP! Ik ben super tevreden !!!!

Erg tevreden

Hoi, De bestelling kwam snel aan milieuvriendelijk verpakt in papier. Ik vind waar jullie voor staan met gezonde bio producten dat dit aansluit bij mijn levensstijl en werkzaamheden. Heel leuk. De brochure was ook zeer interessant en ik heb jullie app gedownload.

Zeer tevreden over product en de supersnelle levering en het kaartje met bedankje superrrrr

2 Schutboom B

Boekel 5427 CG