Filtre

Zoals altijd prima

Niks aan bovenstaande toe te voegen

Goede service. De producten zijn van een goede kwaliteit.

Goed/ duidelijke service

Duidelijk site, met directe/goede service

Een top product! :)

De oude blender is kapot gegaan. Had deze blender vanwege de recensies al langer op mijn verlanglijstje staan. Ook Mieke was nog steeds enthousiast over het apparaat die deze nu een jaar in het gebruik had. Kon dit keer gebruik maken van een korting, waardoor ik tot de aanschaf van het product ben overgegaan. De blender heb ik overigens binnen het aangegeven tijdvak netjes verzorgd ontvangen, waarvoor hartelijk dank! :) Nu aan het genieten van alle sapjes, smooties, etc..... ;)

Zoals altijd tevreden

Producten worden snel geleverd en altijd met een persoonlijk kaartje.

Goede, snelle service.

Snelle service. Hergebruik verpakkingsmateriaal top.

Superfijn

Zo fijn om te weten dat je alleen veilige, schone artikelen bij puur Mieke aangeboden krijgt

goede service

Overzichtelijke site, vlotte levering

Het is makkelijk om producten te vinden op de site, en wat is er veel! De betaling verliep soepel en ook de levering was vlot. Hierover was ik via mail geïnformeerd, dat vind ik prettig.

super

Super snelle levering, en mijn meiden waren blij. Kindjes blij, mama bij ;-)

Zorgvuldig verpakt en super snelle levering!

Zeer klant vriendelijk!

Bijna een 10!

Ben een tevreden klant en over jullie service en producten te spreken. Aandachtspunt zou een sluitbare verpakking zijn. Verder heb ik op jullie gestemd. Succes !

Heel tevreden over het assortiment en hoe het afgeleverd wordt.

Snel, vriendelijk en goede service.

Is helaas niet de volgende dag in huis maar pas na 2 dagen. Producten zijn goed! Als je een probleem hebt reageert de klantenservice snel en oplossingsgericht!

Snel en alles goed geleverd

Mooie producten en goed voor milieu. Heel tevreden.

Super quality client service!

Great service, prompt delivery, very good, i am satisfied!

Mooie pure producten

Bij jullie vindt ik echt pure producten die ik niet altijd in de natuurvoedingswinkels kan vinden of verkopen, suikervrije, goede vetten. De producten zijn ook duidelijk en goed omschreven,zodat je weet wat je eet. De rest van de producten, non food ect zijn ook mooi producten, nog niet besteld, maar dat komt zeker nog eens

Zeer korte houdbaarheidsdatum

18 flessen Cool bear limonade dit keer bij puur Mieke besteld maar helaas met een houdbaarheidsdatum tot mei. Normaal gesproken bestel ik dit via een andere site en is het houdbaar tot 2022. Niet voor herhaling vatbaar dus helaas.

top service

betrouwbaar, informatief, eerlijk. tot nu toe goede spullen gekocht. fijne winkel

Het smaakt zo eng dat ik nog heb manier gevonden heb om het in te nemen..

Het zal best werken maar ik krijg het niet naar binnen. Ik moet daar nog iets op verzinnen.

Altijd goed, netjes en snel

Goede eenvoudige site waar het gemakkelijk is om de voor mij bekende producten te bestellen én leuk is om nog even rond the shoppen.

"Perfect"

Goede duidelijke site met veel keuze, snelle levering en goed beschermd verpakt (denk aan glazen potten). Ik ben tevreden!

2 Schutboom B

Boekel 5427 CG