Heel erg snel en perfect verpakt geleverd

Zoals boven beschreven.

Zeer goede produkten en uitgebreide keuze.

Zeer goede service en topprodukten ! Zeer snelle levering !

Goed producten, snelle verzending

Goed producten, snelle verzending

Goed product met snelle levering

Vlotte bestelling, snelle levering,goed product

Fijne producten en snelle levering

Wat fijn dat Puur Mieke zo veel gezonde producten bij elkaar heeft verzameld. Dit maakt het veel makkelijker om natuurlijke producten te vinden die binnen ons dieet passen. Super dat we dit allemaal op 1 website kunnen bestellen. De producten werden snel geleverd en zien er goed uit!

Uniek assortiment! Snelle levering. Geeft een goed gevoel.

Als je kinderen allergieën hebben en je ze toch wilt verwennen, kun je oa daarvoor bij puurmieke terecht. Duidelijke site met goede informatie. Puur en eerlijk.

Dik tevreden

Samen voor gezondheid.

Snelle levering duidelijke communicatie

De bestelde pan was snel binnen en bevalt tot nu toe goed. Fijn dat het in een milieu vriendelijke verpakking zat.

Snel geleverd!

Snel geleverd en goed verpakt!

Goed, snel geleverd

De waxinelichtjes van bijenwas laten zwart roet achter na het branden. Verder tevreden mee. Groetjes van Andrea

Alles perfect geregeld

Goede producten voor een goede prijs!

Evt vragen worden snel beantwoord via de mail, snelle levering en de producten coldoen aan de verwachting.

Leuke webshop met hart voor gezondheid en natuur!

Deze webshop biedt een airfyer aan met een keramische kuip. We waren al een tijdje op zoek naar zo'n toestel. We bestelden op vrijdagavond een airfyer en ontvingen hem de donderdag erna. Het duurde dus iets langer dan beloofd, maar er was geen haast bij.

Snelle service !

Ik ben erg blij met de 2 pannen en de heerlijke koekjes !

Goede en eerlijke producten

Prima webshop met uitstekende service

Montana airfryer na ± 1 jaar defect (lawaai). Per email gemeld. 's Anderendaags antwoord met instructies. Opgestuurd met PostNL (vanuit België !) en reeds na 4 dagen (hersteld) terug aan huis geleverd !! En alles zonder kosten ! Wat kan je nog meer verwachten?

Topservice!

topservice

Mooi aanbod, snelle regeling, goede klantservice

Mooi aanbod van (h)eerlijke producten! Eerste keer besteld, maar meteen al een "favoriet" toegevoegd in mijn browser onder het topic "gezond & bio"! Ik ben fan.

Record levering Nederland-België in minder dan 24 uur

Bestelling geplaatst op vrijdag om 17 u, levering zaterdagvoormiddag. Alles netjes zoals besteld en met een leuk kaartje. Wordt geapprecieeerd ! Bedankt !

Overzichtelijke webwinkel met ruime keuze, snelle verzending, mooie kwaliteit en fijne communicatie. Kortom, blije klant!

Goede kwaliteit

Natuurlijk, gezond en vertrouwde producten

Ik ben zo blij met deze website, Je krijgt een persoonlijk berichtje bij je bestelling. Je kan alles op de website vertrouwen, goed uitgezocht en na gedacht. Heel fijn natuurlijk en goed voor mama natuur. En ons lichaam, super fijn.

Makkelijk en snel

Top webwinkel

Wat is Puur Mieke toch een fijne webwinkel. Eindelijk hoef ik er niet op te letten wat er in de producten zit, want alles is oké!! Van suikervrije producten (ivm ziekte van Lyme dochter) tot gezonde pannen en van zoutlampen tot supplementen, wat een assortiment! Ik bestel regelmatig en altijd de volgende dag in huis (en zo niet, dan wordt dit direct aangegeven). Ook regelmatig leuke aanbiedingen!

Prachtige natuurlijke producten

Hele mooie en fijne dingen. Heb een set pannen besteld en ben er erg enthousiast over. Zou alles wel willen bestellen maar dat gaat natuurlijk niet. Zeker aan te bevelen, en ik schrijf nooit reviews dus zegt genoeg. Goede service ook, snel bericht beantwoord en volgende dag spullen in huis!

2 Schutboom B

Boekel 5427 CG