Snelle levering, goed verpakt. Aanrader!

Bestelling was compleet en de volgende dag in huis

Snelle levering, helaas wel 1 product met suiker

Mooie prudukten, maar toch ( riet) suiker in een reep chocola was teleurstellend. Ook hier dus heel erg goed de ingrediënten lijst doorlezen. Verder was t prima in orde. De waxine lichtjes en kaarsen zijn fijn.

Hele fijne en eerlijke producten!!

Snelle levering, leuk persoonlijk kaartje , iets lekkers erbij. Goed verpakt !!

Snelle en leuke persoonlijke levering

De volgende dag meteen mijn pakketje ontvangen. Daarnaast zat er een leuke persoonlijke kaart bij en gezellige kerst chocolaatjes! Erg leuk

Met korting bestelling geplaatst... Huidolie gekocht en ben er super tevreden over

Geweldig!

Snelle levering met n leuk kaartje erbij, en niet onbelangrijk super producten!!

Keurig

Snel geleverd,met een klein bedankje.

Snel geleverd, zonder plastic verpakking, helemaal fijn!

GOED

En eigelijk nog beter bij de eerste bestelling uitgebreide info over wat je slikt en waar je op moet letten. Top

Verantwoorde en mooie producten.

De pannen die ik heb gekocht zijn van een prima kwaliteit en zijn fijn in het gebruik.

Geweldig toppy

Altijd fijn om bij Puur Mieke te bestellen!

Ik krijg mijn bestelling altijd netjes en snel geleverd.

Snelle levering en mooi verpakt !

Heel tevreden !

Leuke aanbiedingen

Goede prijs kwaliteit producten.

uitstekend

nogmaals

Het is weer geweldig bij Mieke!

Perfecte service! 1 van de producten was beschadigd bij levering maar binnen 2 dagen waarop er een nieuwe van de leverancier en een retour bon. Fantastisch! Fijne communicatie met Puur Mieke ook🌟

prima bestelling voldoet aan de verwachting

zeer tevreden bestelling geplaatst en dag later geleverd

Eerst contact via de telefoon: Geweldig! Daarna snelle levering online product

Omdat ik wat vragen had over een product dat online uitverkocht leek, telefonisch contact gehad. Ik werd enorm goed geholpen en er werd echt me me meegedacht. Heel erg fijn. Vervolgens een product besteld en dat was ondanks de Sinterklaasdrukte netjes de volgende dag bezorgd. Zeker een aanrader, vooral door de goeie service en het de tijd nemen om mee te denken!

Snelle levering van mijn bestelling.

Top pan

Ben er blij mee alleen wel zwaar

Fantastische pan

Niet te onderscheiden van de echte le Creuset. Ik ben doorgaans erg trouw aan dat merk meer ben nu helemaal om. Mooie prijs.

Super verzorgd!

Heb het nog nooit eerder meegemaakt, dat boeken zo goed beschermd afgeleverd werden. Hartelijk dank daarvoor!

geweldige spullen

Geweldige spullen, snelle levering, altijd een leuk kaartje erbij.

Toppie

Geweldig bedrijf, vriendellijk aan de Telefoon.

Goed bedrijf!!

Niks aan re merken! Helemaal tevreden

2 Schutboom B

Boekel 5427 CG