Snelle levering goed verpakt,prima product!

Goede kwaliteit, vriendelijke service, accurate levering

Fijn dat de dozen niet opgevuld worden met plastik luchtkussentjes, maar met karton/papier; zijn mijn katjes ook nog lang blij mee ;-) Ook fijn dat het mogelijk is om een afhaalpunt in de buurt te kiezen; kan ik zelf tijdstip van afhalen bepalen, val mijn buren niet lastig en lijkt me ook voor de bezorger sneller. En verder ben ik superblij met mijn scherp mes en mooie plank

Kleine verpakking zonder plastic. Goede produkten.

Great choices I will buy more

Quick delivery, nice variety, very friendly and informative

Wat puur Mieke adviseert geloof ik

Er gebeurd wat ik verwacht

Gewoonweg perfect

Spullen snel ontvangen (hoewel ik in Oostenrijk woon) en de kwaliteit is super!

Perfect!

Wat een supersnelle levering! Dank voor het leuke persoonlijke briefje dat ik bij mijn bestelling vond!

Perfecte service

Snel geleverd.

Heb helaas niet van de olijfolie kunnen genieten had de fles gelijk laten vallen maar honing is heerlijk. Zal snel weer bestellen.

prima service

Blender besteld, moeite met bestellen, geen probleem voor de dames v/d klantenservice. Apparaat is goed, maakt alleen veel lawaai, tot hoge fluittoon toe :(

Goed advies, snelle levering

Goed advies, snelle levering

Super leuke mails en website met goede producten.

Snelle levering met een leuke attentie erbij.

Goede en snelle levering met persoonlijke touch

Ik vind het erg leuk dat de producten netjes verpakt worden en dat er altijd iets persoonlijks bij zit. Zeer klantvriendelijk ! Ik ben van plan om mijn benodigdheden voortaan bij Mieke te bestellen. Mijn klanten heb ik ook al verwezen naar de website van Mieke.

Zo snel geleverd, naar Duitsland

Geweldige service.

Snelle en correcte levering.

Via Monique van der Vloedt bij jullie site uitgekomen. Alles goed en snel geregeld!

Vertrouwd en snel

Mieke en haar team mijn complimenten voor de snelle en goede service. En de producten mede dankzij de reviews van Monique zeer goed .

Steeds snel, correct en vriendelijk !

idem als hierboven

Je krijgt op tijd mail wanneer het verzonden wordt. Netjes ingepakt.

Pakket is niet ontvangen ondanks dit wel op de TT vermeld staat. Dit is wel balen! Zitten er op te wachten!

Ik ben zeer tevreden over de Montana airfryer xxl. Snelle levering en tot mijn verrassing zaten de twee kookboekjes Meuk " fry" er ook bij.

Topproducten en altijd snel geleverd

Aanrader

Prima service en goede producten

De service blijft goed, producten zijn ook goed. Kortom een aanrader

Zeer snelle correcte levering van prima producten

Zeer snelle correcte levering van prima producten

Fijne, snelle, betrouwbare en goede website!

Bestelling zeer snel geleverd, via de mail goed op de hoogte gehouden, alles netjes verpakt en zeer fijne producten. Betrouwbare en veilige website, kortom: een aanrader!

Snel en netjes geleverd

Een webwinkel waar persoonlijke aandacht je bestelling compleet maakt.

2 Schutboom B

Boekel 5427 CG